Στη φυλακή Αφγανός που παρενόχλησε αγοράκι στη Μεσαρά

0
0
0
s2smodern

Το δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πήρε ο 26χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος τις καταστάσεις προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονου αγοριού, σε χωριό της Μεσαράς. Η καταγγελία έγινε την Κυριακή από τον πατέρα του ανήλικου και όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκε και προσέτρεξε στην Αστυνομία.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον δικαιοσύνης την Δευτέρα. Ο αλλοδαπός εργαζόταν στη δούλεψη του πατέρα. Αν και αρνείται τα όσα του αποδίδονται, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος την Τρίτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αφγανός, ο οποίος κλαίει και οδύρεται για την αθωότητα του, υποστήριξε ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας ότι είχε ζητήσει τα δεδουλευμένα του από τον πατέρα (πρόσεχε τα πρόβατα του) γιατί ήθελε να φύγει από την περιοχή και στην συνέχεια συνελήφθη επειδή τον κατήγγειλε για τα όσα συνέβησαν με το ανήλικο αγόρι. Ο 11χρονος κατέθεσε όσα συνέβησαν και σε ψυχίατρο στο πλαίσιο της προανάκρισης όπου επανέλαβε τι ακριβώς έγινε με τον Αφγανό. Τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί να καταθέσει στο αρμόδιο ανακριτικό γραφείο και ο 40χρονος πατέρας. Σύμφωνα με τον διορισμένο συνήγορο υπεράσπισης του ανήλικου αγοριού, κ. Γιάννη Χατζηδάκη το επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης στον εντολέα του.

Όπως ανέφερε στο Cretalive, ο 26χρονος έκλαιγε με μαύρο δάκρυ για την αθωότητα του ενώ φέρεται να ισχυρίζεται ότι την ημέρα που ζήτησε τα δεδουλευμένα του, ο πατέρας τον χτύπησε με τη βέργα, λέγοντας του ότι θα τον πλήρωνε αν δουλέψει ένα μήνα παραπάνω.