Φονικό στα Γλυκά Νερά: Στις λίστες αποφυλακισμένων ψάχνει η αστυνομία

0
0
0
s2smodern

Οι αστυνομικοί αναζητούν μανιωδώς στις αποφυλακίσεις σκληρών ληστών - εισβολέων των τελευταίων μηνών, να βρουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στους δράστες του στυγνού εγκλήματος.

Οι δύο ειδικές ομάδες της Ασφάλειας που έχουν σχηματιστεί από τους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και του Διαρρηκτών, έχουν καταλήξει σε δυο συμπεράσματα: Ότι οι δολοφόνοι έχουν πολλά χρόνια στην παρανομία, έχουν περάσει από τις φυλακές και έχουν αναβαθμίσει τη δράση τους σχεδιάζοντας και εκτελώντας υψηλού ρίσκου επιθέσεις, για να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Και δεύτερον αν και είναι αδίστακτοι, είναι επιπόλαιοι και κάνουν λάθη όπως φάνηκε και από τη διάρκεια της παραμονής τους στην μονοκατοικία της οδού Παναγούλη αφήνοντας πίσω τους στοιχεία που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν το ειδεχθές έγκλημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχηματιστεί μια «κόκκινη λίστα» περίπου 100 υπόπτων, οι οποίοι ερευνώνται ένας προς ένας για να διαπιστωθεί αν κάποιοι από αυτούς έχουν σχέση με την φονική ληστεία.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 15 καταθέσεις και περίπου τρία βίντεο που δείχνουν ύποπτα οχήματα και πεζούς ενώ μέσα από τις συζητήσεις με τον 32χρονο πιλότο, αναζητούν τη λεπτομέρεια που θα τους λύσει τα χέρια.