Νομιμοποιούν αλλοδαπούς μέσω «εξετάσεων»

0
0
0
s2smodern

Αφού η κυβέρνηση έλυσε τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, έφερε επενδύσεις και περιόρισε την εγκληματικότητα (αστειευόμαστε), ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με το πώς θα γίνουν με το ζόρι «Έλληνες» αυτοί που εισέβαλλαν παρανόμως στην χώρα μας.

Βρήκαν λοιπόν τον τρόπο των εξετάσεων, κάτι σαν τις Πανελλαδικές… Έτσι την Κυριακή 16 Μαΐου στην Αττική, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Λάρισα, στην Τρίπολη, στα Ιωάννινα και στο Ηράκλειο της Κρήτης θα στηθούν 19 «εξεταστικά κέντρα», τα περισσότερα στην Αττική, όπου θα «εξεταστούν» 2.212 «μετανάστες». Ακόμα 25άτομα με αναπηρία και 211 άνω των 62 ετών θα εξεταστούν μόνον προφορικά σε ειδικά εξεταστικά κέντρα, συνολικά 2.448 άτομα. Θα τους εξετάσουν για 90 λεπτά προφορικά στην κατανόηση και την εκφορά της Ελληνικής Γλώσσας και στην συνέχεια για 90 λεπτά, πάλι, θα εξεταστούν, με τυχαία επιλογή θεμάτων, σε Γεωγραφία, Ιστορία, Πολιτισμό και Πολιτικούς Θεσμούς. Εκεί που είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψουν είναι στην Γεωγραφία, αφού διέσχισαν τόσες χώρες και τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν εδώ μία αίσθηση θα την έχουν. Είμαστε όμως περίεργοι για το τι θα απαντήσουν για την σύγκρουση Ελλήνων και Τούρκων, στην Ιστορία, οι μουσουλμάνοι, τι θα πουν για τον Πολιτισμό αυτοί που στα 60 τους παντρεύονται 13χρονα κοριτσάκια, και όχι μόνο ένα, και τι θα πουν για τους Πολιτικούς Θεσμούς αυτοί που μας ήρθαν από χώρες που οι εκκαθαρίσεις ολόκληρων χωριών για θρησκευτικούς, φυλετικούς και πολιτικούς λόγους είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η κυβέρνηση δεν έχει πάρει το μάθημά της από αυτά που συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη όπου «μετανάστες» δεύτερης και τρίτης γενιάς δεν μπορούν, και το κυριότερο δεν θέλουν, να ενσωματωθούν.