Η Δύση δεν έχει καμία ελπίδα

islamwest.jpg
0
0
0
s2smodern


Γράφει ο Γ. Σταφυλάς

Επίθεση στο Λονδίνο ,επίθεση στην Στοκχόλμη ,επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ .Το Ισλάμ μεταφέρει τον ιερό πόλεμο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και η Δύση αντί να αντιδράσει ξαμολάει έναν στρατό ηλιθίων που κλαίνε, ανάβουν κεράκια, φορούν μπλουζάκια je sui τάδε και τραγουδούν όλοι μαζί αγκαλιά το imagine. H Δύση δεν έχει καμιά ελπίδα. Πάει πια γέρασε ,παρήκμασε.

Ξέρετε ποιά είναι η Δύση σήμερα ; Είναι ο Τζέησον Αντιγόνη ,οι φεμεν ,οι βήγκαν, η μαμά που έγινε μπαμπάς και ο μπαμπάς που έγινε μαμά . Αυτή είναι η Δύση σήμερα . Ένας πολιτισμός εκφυλισμένων .Ένας πολιτισμός θηλυπρεπών . Ενας πολιτισμός Λωτοφάγων που ανήγαγε σε έγκλημα καθοσιώσεως το να πεις κάτι για τους gay. Και επειδή είναι έτσι όπως είναι η Δύση ,δεν έχει καμιά ελπίδα απέναντι στο Ισλάμ .Το Ισλάμ είναι ένας αρσενικός, ενας πατριαρχικός πολιτισμός.

Ο εκφυλισμός, η παρακμή, η θηλυπρέπεια απορρίπτονται. Η Δύση από την άλλη τείνει σε μια νέα μητριαρχία. Θεοποιεί την θηλυκές αξίες της αποδοχής ,της κατανόησης ,της διαλλακτικότητας και απορρίπτει τις αρσενικές αξίες του αίματος ,της τιμής ,της κυριαρχίας ,του θάρρους ,του αγώνα. Το πλεονέκτημα του Ισλάμ έγκειται στο ότι ακόμα γεννά άνδρες που πιστεύουν ότι αξίζει να πεθάνει κανείς για την πίστη του . Την ίδια ώρα η μητριαρχική Δύση τραγουδάει imagine οι στίχοι του οποίου λένε ακριβώς το αντίθετο. Ποτέ μητριαρχικός πολιτισμός δεν επικράτησε ενός πατριαρχικού .

Παραφράζοντας τον Κοντρεάνου ,έναν μεγάλο του μεσοπολεμικού εθνικισμού ,θα λέγαμε ότι κατά κανόνα η Δύση συντάσσεται με τους χειρότερους εχθρούς της . Η Αμερική ,η ηγέτιδα δύναμη της Δύσης αντι να βομβαρδίσει αυτούς που σφάζουν χριστιανούς βομβαρδίζει αυτούς που προστατεύουν χριστιανούς. Έτσι έκρινε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τράμπ απογοητεύοντας όσους είχαν στηρίξει κάποιες ελπίδες σε αυτόν . Φαίνεται πως ο Τράμπ πήρε το μήνυμα από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και το πανίσχυρο λόμπι των Ιουδαίων και Αγγλοσαξώνων παγκοσμιοποιητών.

Αν συνέχιζε την αρχική του πολιτική προσέγγισης με την Ρωσία ,θα τον έριχναν. Ο Τράμπ εξελίσσεται σε φούσκα . Αλλά και στην Ευρώπη τα κόμματα και οι ηγέτες που θέλουν να υπερασπιστούν τον Δυτικό πολιτισμό κινούνται σε λάθος κατεύθυνση. Οι περισσότεροι εξάλλου εξ αυτών που ισχυρίζονται ότι μάχονται για την Δύση είναι τυχάρπαστοι τσαρλατάνοι χωρίς κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο .Τα δήθεν ταυτοτικά και δήθεν εθνικιστικά κόμματα αντί να αναγνωρίσουν στην επικράτηση των φιλελεύθερων αξιών την αιτία της παρακμής ,αυτά αγωνίζονται να τις εδραιώσουν .Αγωνίζονται δηλαδή να προφυλάξουν το κοσμικό ,φιλελεύθερο κράτος ,ως μία κατάκτηση της Δύσης , η οποία κινδυνεύει από το θεοκρατικό Ισλάμ. Έτσι όμως η Δύση δεν θα επιστρέψει ποτέ στις χριστιανικές της ρίζες. Στην καλύτερη περίπτωση να μην επιτρέπονται οι μπούργκες στους δρόμους .

Δεν θα επιτρέπεται όμως ούτε ο σταυρός ...e-genius.gr ...intelligent web software