Στο "Μεξικό" της Ευρώπης: Εκτέλεση επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

0
0
0
s2smodern

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες στη δολοφονία σύμφωνα με το imerazante.gr.

Το ασημί ΙΧ μάρκας Fiat Panda εντοπίστηκε καμένο πίσω από το νεκροταφείο των Αμπελοκήπων. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί μέσα και το καλάσνικοφ, με το οποίο οι δράστες γάζωσαν τον επιχειρηματία την ώρα που βρισκόταν μέσα στο γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ στους Αμπελόκηπους διέφυγαν από το νησί με σκάφος και γι’ αυτό στις έρευνες συμμετέχει και το Λιμενικό. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας είχε πάει στο λογιστικό γραφείο για να συζητήσει την ένταξή του σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Την ώρα που βρισκόταν μέσα, εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία του γραφείου προς το μέρος του Κορφιάτη. Το αποτέλεσμα ήταν ο 54χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ενας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.