Ανακοίνωσε την πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη ο Κασιδιάρης

s2smodern

Το είχε αναγγείλει και από την Ελεύθερη Ώρα και πλέον το επισημοποίησε για την ερχόμενη Κυριακή. Η πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη των Ελλήνων για την Πατρίδα, του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, είναι γεγονός. Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου, όπως εστάλη στην εφημερίδα μας.

Αναλυτικά:

"Καλησπέρα σας,

Ενημερώνουμε τα διαδικτυακά και έντυπα Μέσα ότι οι εργασίες της Πρώτης Οργανωτικής Συνδιάσκεψης του Εθνικού Κόμματος των «ΕΛΛΗΝΩΝ» με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Η Συνδιάσκεψη -με την παρουσίαση 100 και πλέον στελεχών- θα προβληθεί την Κυριακή 9/5/2021 και ώρα 18:00 μέσω του επίσημου καναλιού του Ηλία Κασιδιάρη στο Youtube.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί και η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του κινήματος με το πλήρες κυβερνητικό μας πρόγραμμα και την ενότητα στελεχών, η οποία στην παρούσα φάση απαριθμεί πάνω από 150 πρόσωπα και συνεχώς εμπλουτίζεται με εξαίρετους ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για μια Ελεύθερη και Ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ".