Τι γίνεται στην περιοχή Τριγώνου Ορεστιάδας; Άλλοι δυο διακινητές με αρκετούς «μετανάστες» συνελήφθησαν

0
0
0
s2smodern

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Τριγώνου Ορεστιάδας και συγκεκριμένα σε Δίλοφο και Μαράσια, αφού μετά τις προχθεσινές συλλήψεις έξι διακινητών που πέρασαν απ’ την Τουρκία και καθοδηγούσαν «μετανάστες», άλλοι δυο συνελήφθησαν εκεί χθες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Συνελήφθησαν χθες (21-4-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Έβρο, κατά τη διάρκεια συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Διλόφου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα (1) διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, εννιά (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Μαρασίων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο (2) διακινητές, τους οποίους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες. Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Κυπρίνου.