Κυβέρνηση: «Σας απαγορεύουμε να φωνάξετε πάνω από 9 άτομα στο σπίτι σας το Πάσχα»

0
0
0
s2smodern

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε εισηγήθηκε – μεταξύ άλλων – τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι έως 9 άτομα από δύο διαφορετικές οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και μέχρι 12 άτομα αν το τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Νωρίτερα, είχε προϊδεάσει για το θέμα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημειώνοντας ότι στόχος είναι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος της διασποράς, να μπορούν να βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι άτομα από έως και δύο οικογένειες. 00:02 / 00:22 Τις επόμενες ώρες ή ημέρες, θα δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με το μήνυμα που θα πρέπει να στέλνουμε (κατά πάσα πιθανότητα θα στέλνουμε SMS με κωδικό 6).

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της αντιπολίτευσης άφησε υπονοούμενα για τις ομοιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τη Χούντα, κάτι που αδικεί το καθεστώς τον Συνταγματαρχών, καθώς ουδέποτε απαγόρευσαν το πασχαλινό γλέντι.