Λεπέν εναντίον Πάπα

lepen1-thumb-large.jpg
0
0
0
s2smodern


 Η προπορευόμενη σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις για τις επερχόμενες Γαλλικές εκλογές Μαρίν Λεπέν, έκανε δριμεία επίθεση κατά του ηγέτη του Βατικανού, με αφορμή τις διάφορες τοποθετήσεις του τελευταίου περί του μεταναστευτικού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό La Croix International, η ηγέτις του Εθνικού Μετώπου τόνισε ότι οι τοποθετήσεις του Πάπα υπέρ της αθρόας μετανάστευσης στην Ευρώπη, υπερβαίνουν τον ρόλο του ως θρησκευτικού ηγέτη. Παρόλο που όταν ερωτήθηκε για τις δικές της θρησκευτικές πεποιθήσεις τόνισε ότι η ίδια έχει ισχυρή πίστη και είναι τυχερή που δεν είχε αμφιβολίες, έκανε σκληρή κριτική στον ηγέτη του Βατικανού, ενός κράτους, το οποίο όχι μόνον είναι περιτρυγιρισμένο από ένα τείχος αλλά και έχει σκληρότατες προϋποθέσεις για την μετανάστευση και την ιθαγένεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει μετατραπεί σε έναν ακτιβιστή της αριστεράς και έχει μετατρέψει την καθολική Εκκλησία σχεδόν σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και η Λεπέν αποδεικνύει ότι έχει... γερά άντερα για να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις!e-genius.gr ...intelligent web software