Απόρριψη της έφεσης. 29 ημέρες αιχμάλωτοι!

-εβρου-750x430.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Παραμένουν (προ)φυλακισμένοι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο και κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, καθώς απορρίφθηκε και η ένσταση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι τους.

Το δικαστήριο της Αδριανούπολης είχε απορρίψει το αίτημα των δύο για μετατροπή των περιοριστικών όρων και παραμονής τους στο τουρκικό έδαφος αλλά εκτός φυλακών.

Το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, στο οποίο κατατέθηκε η ένσταση, αποφάνθηκε χθες ότι είναι αναρμόδιο να την εξετάσει, αφού την απόφαση είχε λάβει το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως στο οποίο και παρέπεμψε την αίτηση. Το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως επιλήφθηκε άμεσα της ένστασης, την οποία και απέρριψε με την ίδια αιτιολογία, που είχε λάβει προχθές.

Με αυτή την απόφαση οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι, περιμένοντας την κατάθεση του κατηγορητηρίου ούτως ώστε ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους.

Σήμερα κλείνουν ήδη 29 ημέρες αιχμάλωτοι σε καιρό ειρήνης οι δύο στρατιωτικοί με την κυβέρνηση σύριζα - ανέλ να φαίνεται παντελώς ανίκανη να δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη των δύο στελεχών του στρατού μας..

Ετικέτες: Τουρκία Στρατιωτικοί Αιχμάλωτοι Δικαστήρια Έφεση