Στο πόδι οι νησιώτες ενάντια στα σχέδια εποικισμού της κυβέρνησης

0
0
0
s2smodern

Ξεκινάει αυτή την ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της νέας δομής και του Συμφώνου Μετανάστευσης, έξω από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο επίσκεψης της Ευρωπαίας Επιτρόπου Ιλ. Γιόχανσον στο νησί μας.

Την κινητοποίηση διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά της νέας δομής. Δεν θα συμμετέχει στη συνάντηση με την Ευρωπαία Επίτροπο Ιλ. Γιόχανσον ο Κώστας Μουτζούρης, όπως δήλωσε πριν μερικά λεπτά έξω από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. «Δεν δεχόμαστε καθρεφτάκια 150 εκατομμυρίων ευρώ, ως τίμημα για τα νησιά μας, σημείωσε χαρακτηριστικά».

 

Ενώ, χθες, με Δελτίο Τύπου οι Έλληνες για την Πατρίδα απάντησαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στις τακτικές εποικισμού της δεξιάς! Ακολουθεί ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

 Ακολουθώντας τα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών που την εμπιστεύθηκαν περίπου δυο χρόνια πριν. Όχι μόνο δεν μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές, αλλά δεν υπήρξε και κανένα επί της ουσίας μέτρο για την δημόσια υγεία, με τους αλλοδαπούς να κυκλοφορούν ελεύθερα ανά την επικράτεια την ώρα που οι Έλληνες παραμένουν έγκλειστοι. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Μηταράκης με την επίτροπο Γιόχανσον ετοιμάζονται να κάνουν "αυτοψία" στα πολύπαθη νησιά μας, Σάμο και Μυτιλήνη. Εκεί βεβαίως δεν θα τους περιμένει καμία πρόοδος, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Twitter, αλλά η δίκαιη οργή και αγανάκτηση των τοπικών κοινωνιών.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα έχουμε σαφείς θέσεις: Καμία νέα Δομή και πουθενά. Άμεση απέλαση των παράνομων αλλοδαπών και διαφύλαξη των Ελληνικών συνόρων σε ξηρά και θάλασσα. Με ημίμετρα δεν διορθώνεις το πρόβλημα, απλά χρυσώνεις το χάπι.

Έλληνες για την Πατρίδα - Γραφείο Τύπου