ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ… ΖΟΜΠΙ!

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Γεωκών

 

Διαβάζω στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα Romfea: «Εμβολιάστηκαν οι πρώτοι μοναχοί στο Άγιον Όρος, ένα σκάφος του λιμενικού μετέφερε τις 400 πρώτες δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer, την Παρασκευή 19 Μαρτίου στο Άγιον Όρος και αμέσως ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί… Πρώτος εμβολιάστηκε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος (σ.σ. πρόκειται ασφαλώς για την αδελφότητα των Κατσουλιέρηδων και όχι για τους πολιορκημένους μοναχούς της Αληθινής Μονής Εσφιγμένου και του Γέροντα Μεθόδιου) και ακολούθησαν μοναχοί από της μονές Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Σίμωνος Πέτρας που βρέθηκαν ειδικά για το σκοπό αυτό στις Καρυές… Μεταξύ των μοναχών επικρατεί ανακούφιση για το γεγονός ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί… Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και αγιορείτες που εγκαταβιούν σε σκήτες μακριά από τις Καρυές…»

 

Σας μεταφέρω το μήνυμα του Γέροντά μου προς τους Αγιορείτες μοναχούς που εμβολιάσθηκαν:

«Αλίμονο μας και αλίμονο σας, μέσα στο περιβόλι της Παναγίας φοβηθήκατε τον θάνατο;

Υμνήσατε τον Θεό, την Παναγία, τον Χριστό, σε αγρυπνίες παράκλησης και ξαφνικά πισώπλατα καρφώσατε το μαχαίρι, προδώσατε τον Θεό τον Ίδιο. Φοβηθήκατε τον θάνατο επί της Γης και δεν φοβηθήκατε τον θάνατο επί τοις ουρανοίς, λυπούμαι πολύ, δεν σας κρίνω, δεν σας κατηγορώ, αλλά φοβάμαι Άγιοι πατέρες ότι εξαγοράσατε την ελάχιστη ζωή επί της Γης, με το θάνατο επί τοις ουρανοίς, εμείς οι Ιερείς και εσείς οι γέροντες που η ζωή σας προσπάθησε να γίνει ένα με το Θεό πατέρα, με το Χριστό με την Παναγία, εμείς δεν είμαστε που λέμε ότι ο θάνατος είναι απλά μια μετάβαση στην αιώνια ζωή;

Δεν πεθαίνουμε, κοιμόμαστε, απεβίωση είναι, από αυτή την ζωή, να φύγουμε σε μια άλλη ζωή, σε ένα άλλο βίο μαζί με τον αθάνατο Θεό στην αιωνιότητα, στην αθανασία. Σας τα λέει αυτά ένας ελάχιστος άνθρωπος πρώτα απ’ όλα, και ελάχιστος ιερέας, με πόνο, με αγάπη με λύπηση.

Τέκνα εκ Θεού αδέλφια, από εμάς τους ποιμένες περιμένετε πιο πολύ ευσπλαχνία, γλυκύτητα, αγάπη, πνευματική βοήθεια, σας παρακαλώ μην σκανδαλιστείτε από μας, θα μας κρίνει όλους ο Θεός, ο Κύριος, είναι η ώρα να αποφασίσουμε κατά την συνείδησή μας

Μήπως αύριο με την ίδια ευκολία θα δεχτούμε και το σφράγισμα με τα γλυκά λόγια και πονηρά έργα του διαβόλου; Όπως σήμερα σας παρουσιάστηκε ως σωτήρας το εμβόλιο;

Αχ αδέλφια που χάσαμε τον ποιμένα Χριστό και βρήκαμε τον “αδελφό το λύκο” ;

Με αγάπη και σεβασμό συγχωρέστε με αδέλφια μου…».

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013

 

Διαβάστε ένα Μήνυμα από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μέσω του Γέροντα από το 2013 για τους Μοναχούς στο Άγιο Όρος. Ο Γέροντάς μου από το 2013 τα έλεγε όλα, προειδοποιούσε αλλά κανείς δεν τον άκουγε, αυτό που έγινε στο Άγιο Όρος είναι απλά μια προειδοποίηση.

8/4/2013 ‘’ Τώρα θα σας μιλήσω για ένα οικόπεδο που έχει δοθεί ως δώρο στην Μητέρα Μου, αυτό το μέρος θα το μισήσουν, και θα το μοιχεύσουν αυτοί που θα βγουν σε λίγο από τον δρόμο μου……

Αλλά, Αυτή η Βασίλισσά Μου μαζί με Εμένα θα κυριαρχήσει εκεί… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ …ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

20/4/2013 ‘’ το κακό θα έλθει από το κεφάλι, όταν θα θολώσουν τα νερά στο Άγιο Όρος θα κατέβουν στον κόσμο και θα τον δηλητηριάσουν , τότε οι κληρικοί θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς και ο κόσμος θα τρελαθεί, θα δείτε σύντομα ότι μέσα στο περιβόλι της Μητέρας μου θα βγάλουν ‘’μαχαίρια’’ δεν θα συμφωνήσουν σε πολλά και θα γίνουν οι 14 Μονές πολλά κομμάτια.

Και θα δείτε εκεί αδελφό εναντίον αδελφού, και Πατέρα εναντίον Πατρός, πήραν μεγάλη ευθύνη στην πλάτη τους, με το να καταπατήσουν τον Νόμο αυτού του περιβολιού.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ως ζητιάνοι θα περιφέρονται για ένα κομμάτι ψωμί που με μεγάλη λύσσα θα τους το δώσουν.

Θα τους περιγελάσουν και θα τους καθαιρέσουν από την ιεροσύνη τους, θα ακούσουν οι δικοί Μου τα πλέον χειρότερα λόγια που δεν τα αντέχει η ψυχή και άλλα πολλά άσχημα θα τους πουν…  ‘’ξένο φλουρί’’ θα πέσει ανάμεσά τους.

Και όταν εκεί μέσα κάποιοι θα τρώνε με χρυσό κουτάλι, οι άλλοι, οι δικοί Μου, μέσα στο δάκρυ το Δικό Μου θα βουτήξουν τον άρτο για να τον φάνε.

Όμως με θρίαμβο, όταν Εγώ Έλθω να κατοικήσω εκεί, θα έλθουν οι δικοί Μου και θα ψέλνουν Ουράνιους Ύμνους Μαζί Μου.

Βεβαίως δεν είναι όλοι οι Μοναχοί το ίδιο, Εγώ τους έχω ξεχωρίσει από πριν, γιατί αυτήν την εντολή ψυχής έχουν από Εμένα

Ξέρετε παιδιά μου τι θα πει Παναγία; Φανταστείτε μια Μητέρα που το ένα παιδί της βγήκε πολύ σκάρτο, δεν μετανιώνει, είναι προδότης, πιο αισχρός από τους αισχρούς, τότε η μητέρα μετανιώνει για το γάλα που του έδωσε … έτσι θα πάθουν και όσοι προδώσουν την Παναγία (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ).

Όταν θέλατε να μπείτε στο δωμάτιο της μητέρας σας, κλωτσούσατε ή κτυπούσατε την πόρτα για να πάρετε την άδειά της να μπείτε; Ε, αυτοί τώρα οι αγιορείτες αν θέλουν να μπουν χωρίς την άδειά της …ας τολμήσουν…

…σας λέγω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε, για να ξέρετε τι θα συμβεί!

 

Όταν αυτά θα συμβούν, από αυτούς που σήμερα φιλάτε τα χέρια τους, τότε θα πηγαίνετε με το άλογο τρεις ημέρες δρόμο για να βρείτε έναν σωστό ιερέα.

 «Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν (εκκλησία), δική σας θα είναι, μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστις σας… ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ…».

«Κάποτε σε μια χώρα εμπιστεύτηκαν στα χέρια κάποιων, τους πιο αδύναμους, και τους είπαν σ’αυτους δώστε να φάνε, να πιουν, αλλά δώστε και φροντίδα, γιατί ήσαν νέοι και έγιναν παλιοί και δεν πρόκειται να… τους είπαν να τους μιλήσουν με αγάπη και η πόρτα τους να έμενε πάντοτε ανοιχτή και όποιος οβολόν είχε να μην τον κοιτάξουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά ούτε και να τους μοιράσουν, δηλαδή να μην πουν, αυτός ο κακός και αυτός ο καλός.

Σ’ αυτούς που άφησαν αυτούς τους αδύναμους έδωσαν και έναν ίππον για να ανέβη ο ένας από αυτούς, ο αρχηγός, και εκείνος που θα ανέβαινε, να έβλεπε όλους τους άλλους το ίδιο από εκεί.

Να τους φρόντιζε όλους το ίδιο και να δίδασκε στους δικούς του από κάτω, αγάπη και ελεημοσύνη και φροντίδα.

Αλλά δεν του είπαν από εκεί ψηλά που θα είναι, να βλέπει αυτούς που πρώτοι ήρθαν στην πόρτα του και κρατούσαν δενδρύλλια με καρπόν επάνω, επίσης ήταν και κάποιοι άλλοι που κρατούσαν απλώς ένα λουλούδι και άλλοι στο τέλος, οι οποίοι δεν κρατούσαν τίποτε!

Αυτοί που είχαν τα δενδρύλλια με τον καρπόν, κρατούσαν και οβολόν, οι άλλοι πιο πίσω που είχαν μόνο ένα άνθος το έβγαλαν από την ψυχήν τους με κόπο και το έδωσαν, και αυτοί που δεν είχαν τίποτε, είχαν στα μάτια θλίψιν, αλλά χαμόγελο στα χείλη».

Και είπε ο Αφέντης Ο Μεγάλος στον ιππεύοντα «βλέπε τους όλους το ίδιο και μην δεις τον οβολόν». Και τους είδε όλους το ίδιο αυτός και οι κατώτεροί του…… όμως στην πορεία έχασαν… Το «μέτρημα» και δυστυχώς μέτρησαν μόνον αυτούς που είχαν οβολόν, και θύμωσε πολύ Ο Πατέρας και πήρε το άλογο ( την εξουσία ) και το άφησε ελεύθερο μέσα στον κόσμο και πήγε το άλογο με εντολή (Θεού ) και κάθισε και ίππευσαν όσοι χαμόγελο είχαν, και όσοι άνθος είχαν, αλλά επίσης και όσοι πέταξαν τους οβολούς, πήγαν και αυτοί να ιππεύσουν.

Τρελός από αγανάκτηση ο ιππεύων έγινε και γυρνάει και λέει «εγώ σε υπηρέτησα τόσον καιρό, πως πήρες εσύ το άλογο από εμένα»;

Τότε Ο Πατέρας του είπε: «Ξεγυμνώσου εσύ και οι δικοί σου και βάλε ενδύματα πτωχά, κλείνε την κεφαλή σου προς την ταπείνωσιν και εάν μπορείς ξανά να ιππεύσεις κάνε το…

Διότι εγώ έφτιαξα την κεφαλήν, και η κεφαλή με πρόδωσε, τότε εγώ βρήκα άλλους ιππότες χωρίς έπαθλα και ενδύματα, που πήραν το άλογο, το έλουσαν, το πετάλωσαν, το φρόντισαν και κάθε ημέρα το αγκάλιαζαν και το φιλούσαν ως δώρον άνωθεν για εκείνους».

Γι’ αυτό Ο Μεγάλος Αφέντης τους είπε «την εξουσία από πάνω σας θα πάρω και θα την δώσω σε αυτούς».

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ.

Οι συνεργάτες αυτών είναι οι ιερείς, και θα διαλέξει από τους κατώτερους τους καλύτερους, και θα δώσει στα χέρια άλλων την εξουσία που Ο Πατήρ δίνει στους ανθρώπους.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ…

 

Η μόλυνση με την ασθένεια των «ζόμπι» οδηγεί σε θάνατο, εντός ενός έτους!

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την «πανδημία», π.χ. την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου «πρίον» ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί. Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες… Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη γιατί το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) εξέδωσε προειδοποίηση για μια «αποκάλυψη ζόμπι»… Καλά καταλάβατε, ΖΟΜΠΙ!

Σε άρθρο του CDC έγραψαν: «Υπάρχουν όλα τα είδη έκτακτης ανάγκης για τα οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε. Πάρτε για παράδειγμα μια αποκάλυψη ζόμπι. Σωστά, είπα την αποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν θα συμβαίνει θα είστε ευτυχείς όταν το διαβάσετε. Και ίσως να μάθετε μερικά πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Υπάρχει μια γενοκτονία αυτή τη στιγμή: Μας σκοτώνουν με εμβόλια… Η Ατζέντα του 2030 στόχο έχει τον πληθυσμό, θέλουν να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Όχι μόνο μέσω εμβολιασμών, αλλά και με άλλους τρόπους… Αυτή τη στιγμή απενεργοποιούν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα! Με άλλα λόγια, το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο.

Τα εμβόλια covid-19 περιέχουν γενετικά τροποποιημένα PRIONS με μεγάλες περιόδους επώασης που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια (TSE) προκαλώντας έτσι εγκεφαλική βλάβη που οδηγεί σε θάνατο. Ένας αργός θάνατος, ένας άθλιος θάνατος … ένας μαζικός θάνατος γενοκτονίας που δεν απαιτεί έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο που καταστρέφει την ακίνητη περιουσία.

Τα PRIONS είναι πρωτοφανή μολυσματικά παθογόνα που προκαλούν μια ομάδα θανατηφόρων νευροεκφυλιστικών ασθενειών με έναν νέο μηχανισμό. Είναι μεταδοτικά σωματίδια που στερούνται νουκλεϊκού οξέος. Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών τους, το Prions αναδύεται ως δυνητικός κίνδυνος δεδομένου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη τέτοιων όπλων. Το Prions προκαλεί θανατηφόρες μολυσματικές ασθένειες και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θεραπευτική ή προφυλακτική προσέγγιση έναντι αυτών των ασθενειών. Επιπλέον, το Prions είναι ανθεκτικό σε θεραπείες προετοιμασίας τροφίμων όπως η υψηλή θερμότητα και μπορεί να βρει το δρόμο του από το πεπτικό σύστημα στο νευρικό σύστημα. Τα ανασυνδυασμένα Prions είναι μολυσματικά είτε συνδέονται με σωματίδια εδάφους είτε σε αερολύματα. Επομένως, η θανατηφόρα βλάβη που προκαλείται στον εγκέφαλο μεταδίδεται από εμβολιασμένο, μολυσμένο άτομο σε μη εμβολιασμένο υγιές άτομο.

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος εμβολιασμού ολόκληρου του πληθυσμού. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα διαδώσουν γρήγορα τα οπλισμένα PRIONS στα μη εμβολιασμένα μέσω σωματικών υγρών, από το σάλιο έως τη σεξουαλική επαφή.

Το σύστημα έχει επιλέξει να απαλλαγεί από τους ηλικιωμένους πρώτα, βάζοντας PRIONS στα εμβόλια που προορίζονται ειδικά να δοθούν στο παλαιότερο πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ηλικιωμένοι θα ανοσοποιηθούν ΠΡΩΤΑ και ξεχωριστά από τους υπόλοιπους.

Η εγκεφαλική βλάβη που έγινε στους ηλικιωμένους και οι θάνατοί τους θα αναφερθούν ως αποτέλεσμα της άνοιας ή της νόσου του Αλτσχάϊμερ.