Απάντηση στις δηλώσεις Ερντογάν από τη Νέα Δεξιά

0
0
0
s2smodern

Άμεση ήταν η απάντηση στις δηλώσεις Ερντογάν, από το κόμμα Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη. Συγκεκριμένα ανακοίνωση εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς κ. Χρήστος Γ. Χρηστίδης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

''Η «πλαδαρή» Ευρώπη των αγορών και των Τραπεζών τράβηξε το αυτί του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Βάρνα και αυτός «φοβισμένος» και συνετισμένος απάντησε με σωρεία προκλητικών δηλώσεων και έβαλε στο τραπέζι το θέμα των 8 Τούρκων που αυτομόλησαν στην Ελλάδα. Τόσο αυτός, όσο και ο κυβερνητικός του εταίρος προχώρησαν σε «ιστορικό» ανθελληνικό παραλήρημα ενώ εχθές το βράδυ τουλάχιστον 300 ακόμη λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στην Μυτιλήνη. Στον αντίποδα, η ελληνική κυβέρνηση απάντησε με κατευναστικές δηλώσεις ηπίων τόνων για να μη δοθούν περαιτέρω λαβές στην αυξανόμενη προκλητικότητα των Τούρκων. Την ίδια ώρα οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν σχεδόν ένα μήνα σε καθεστώς αιχμαλωσίας. Η έλλειψη οργανωμένης απάντησης στην τουρκική επιθετικότητα και επεκτατισμό και η «χλιαρή» ευρωπαϊκή υποστήριξη όχι δεν ανακόπτουν τα τουρκικά σχέδια για το Αιγαίο αλλά «ανοίγουν» την όρεξη σε πάσης φύσεως εδαφικές διεκδικήσεις. Η Νέα Δεξιά ζητά την άμεση ενίσχυση του Εθνικού μας Στρατού.

Η αύξηση της θητείας, η αύξηση των πόρων, η ενδυνάμωση του εθνικού μας φρονήματος και η διπλωματική επιθετική πολιτική είναι οι λύσεις στο πρόβλημα της χώρας. Ισχυρές ΕΔ και επιθετική διπλωματία σημαίνει αποτροπή πολέμου ενώ το αντίθετο κυοφορεί κινδύνους εις το διηνεκές''.

Ανακοίνωση, Ερντογάν, Νέα Δεξιά, Απάντησηe-genius.gr ...intelligent web software