Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συνάντηση των κυνηγών

29216649_1719085878134861_3520678726545178624_o.jpg
0
0
0
s2smodern

Tο μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της φύσης! Με κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις σε ο,τιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια, η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού και σύγχρονης οργάνωσης, σε έναν καινούριο θεσμό που υλοποιείται από την παλαιότερη και εμπειρότερη ομάδα του κλάδου.

Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα!

Μετά την πολύ επιτυχημένη "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017" που συγκέντρωσε οργανωμένες επισκέψεις από κυνηγετικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, δεδομένης και της μεγάλης προβολής από την τηλεόραση καθώς και από κυριακάτικες εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας. Επίσης, από το περιοδικό "Κυνηγεσία & Κυνοφιλία" και την εβδομαδιαία εφημερίδα "Κυνηγετικά Νέα". Η πρόσκληση και οι ειδικές παροχές στους επαγγελματίες της λιανικής που ξεκίνησε πέρυσι θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών, ώστε εκτός από τους κυνηγούς να εξασφαλιστεί ότι θα παρίστανται όσο το δυνατόν περισσότεροι καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα.

Εκθέσεις μορφολογίας

Η κυνοφιλία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της έκθεσης “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”, με σεμινάρια, παρουσιάσεις και ειδικές εκδηλώσεις για θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και υγείας του σκύλου. Κορυφαίο κυνοφιλικό γεγονός, είναι η διοργάνωση Έκθεσης Μορφολογίας Κυνηγετικών Φυλών (ομάδες 6 και 7), όπου σε συνεργασία με τους ομίλους φυλών και τον ΚΟΕ, θα παρουσιαστούν τα καλύτερα κυνηγόσκυλα της Ελλάδας.

Στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” θα παρελάσουν και σκύλοι με εκπληκτικές αρετές και ικανότητες, που δεν είναι κατ’ ανάγκη… κυνηγετικές. Ανάμεσά τους σκύλοι οδηγοί τυφλών, σκύλοι “σωματοφύλακες”, αμύνης και φύλαξης. Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου και στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων, με πρωταγωνιστές τους σκύλους - οδηγούς τυφλών. Ο σκύλος που αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο, είναι, συνήθως, ένα καλά εκπαιδευμένο Λάμπραντορ. Από την ηλικία των 2 ετών και μέχρι τα 8-9 έτη της ζωής του, αυτός ο σκύλος εξυπηρετεί ανθρώπους με προβλήματα όρασης, συνοδεύοντάς τoυς με ασφάλεια στην καθημερινότητά τους… Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τι πρέπει να κάνουν όταν συναντούν στο δρόμο τέτοια σκυλιά. Όσο και αν είναι δύσκολο να αντισταθείς κανείς, δεν πρέπει να τα χαϊδεύουν, να στέκονται μπροστά τους, να τους μιλούν, να τους δίνουν τροφή, να αφήνουν τον δικό τους σκύλο να πλησιάσει, ή να τους αποσπούν την προσοχή.

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ο εκπαιδευτής Αλέξανδρος Πετρόχειλος θα κάνει επίδειξη με… σκύλους σωματοφυλακής! Γερμανικοί Ποιμενικοί και βέλγικα Μαλινουά θα είναι οι “πρωταγωνιστές”, σε μία επίδειξη όλο ορμή και απόλυτα ελεγχόμενη αυτοπεποίθηση... Μία, ακόμα ξεχωριστή στιγμή της έκθεσης θα είναι οι επιδείξεις υπακοής και agility, που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους θεατές. Αν πρόκειται να έρθετε στην έκθεση με τα παιδιά σας, διαλέξτε να βρίσκεστε οπωσδήποτε εκεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, όπου οι διαγωνισμοί ευελιξίας και υπερπήδησης εμποδίων από χαρισματικά σκυλιά, είναι σίγουρο πως θα τα ενθουσιάσουν!

Ετικέτες: Έκθεση Κυνήγι Κυνηγεσία Κυνοφιλία Συνάντηση 2018e-genius.gr ...intelligent web software