Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Σε στυγνούς εκβιαστές δεν υποχωρείς ποτέ»

0
0
0
s2smodern

Γράφει η Μάχη Γραικού

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, έχει αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της. Τοποθετείται δημόσια και θαρραλέα, ενώ δεν έκανε πίσω ούτε για τον «αγαπημένο» του ΣΥΡΙΖΑ της άκρας αριστεράς, τον δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα. Φυσικά, όποιος ασκεί κριτική στον επί μακρόν επιχειρησιακό βραχίονα και αγαπημένο δολοφόνο της άκρας αριστεράς, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κουκούλες των ασχημομούρηδων αναρχοάπλυτων, τα γκαζάκια τους και τις δολιοφθορές τους. Και έτσι, κάποιοι εκ των αγαπημένων παιδιών της «προόδου», τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην περιοχή της Καμάρας. Την επίθεση ανακοίνωσε η ίδια δια των λογαριασμών της στα κοινωνικά μέσα, γράφοντας: «Χτες το βράδυ στις 23:30 σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένω. Τυχαίο θα είναι». Τώρα βάζουν γκαζάκια, οι - όχι και τόσο «ανδρείοι» - αριστεριστές και σε σπίτια γυναικών.

Η γνωστή πολιτεύτρια, είχε ήδη τοποθετηθεί στα σχετικά με την απεργία πείνας του αιμοσταγούς δολοφόνου, βάζοντας τη φωτογραφία μιας καμήλας και γράφοντας: «Ζει 54 μέρες χωρίς φαγητό και τις 8 τελευταίες μέρες χωρίς νερό». Στην ανάρτησή της αυτή είχε αντιδράσει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, λέγοντας: «Στην συγκεκριμένη κυρία, οι νομικοί μου παραστάτες έχουν υποβάλλει μήνυση και αγωγή για δόλια συκοφαντική δυσφήμιση. Το τουί, δηλωτικό του χαρακτήρα και του ήθους της εγκαλούμενης, ενισχύει την απόφαση να πάω την υπόθεση μέχρι το τέλος. Δεν θα κάνω πίσω, ούτε για να πάρω φόρα!» Για να πάρει την απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Αντί να ασχολείστε μαζί μου τοποθετηθείτε καλύτερα για το ήθος και το χαρακτήρα του συντρόφου σας του κ. Δρίτσα. Εξάλλου ποτέ καμία καμήλα δεν τρομοκράτησε κανέναν πολίτη». Όσον αφορά στις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε γράψει: «Δρίτσας: ‘Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη - Σκότωνε μόνο στη δεξιά παράταξη. Mπαλαούρας: ‘Η 17Ν είχε ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου’. Γιατί δεν αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει λέσχη φίλων Δημήτρη Κουφοντίνα; Θα ‘ταν πιο τίμιο και δεν θα καταπιεζόντουσαν κιόλας». Επίσης, η πολιτεύτρια της ΝΔ τα΄χθηκε στο πλευρό του πατριώτη γκραφιτά Εύρητου: «Είσαι νέος, πετυχημένος με ταλέντο αλλά κάνεις το ‘έγκλημα’ να αγαπάς την Πατρίδα σου και να τιμάς τους Ήρωες του ‘21 όπως ο @Evritos1; Τότε για τα χαλασμένα αριστερά μυαλά είσαι εχθρός τους και πρέπει να εξοντωθείς και εσύ και το έργο σου. Ο φασισμός στην Ελλάδα έχει κόκκινο χρώμα».

Η δικηγόρος Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της Δεξιάς. Και η παρουσία της ενοχλεί πολύ την άκρα αριστερά. Εξ ου και τα γκαζάκια. Αλλά, όσοι τη γνωρίζουν, έχουν ένα να πουν: δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που τρομοκρατούνται εύκολα και κάνουν πίσω. Θα παραμείνει επί των επάλξεων. Άλλωστε, έχει γενικότερα ξεκαθαρίσει τη θέση της, γράφοντας: «Σε στυγνούς εκβιαστές δεν υποχωρείς ποτέ. Γιατί σήμερα θα υποχωρούσες στον Κουφοντίνα, αύριο στους Πυρήνες της Φωτιάς και πάει λέγοντας. Τώρα όποιος ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο θα ξέρει και τις συνέπειες της πράξης του. Τα χρόνια που μας εκβίαζε η αριστερά (και της πέρναγε) τελειώσανε».