Περί "ακροδεξιών", συνεργασιών και άλλων φαιδρών

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Μέλος του ΠΣ του Εθνικού Μετώπου

Σε πρόσφατη δημοσίευσή της, η στήλη Βηματοδότης της ομώνυμης εφημερίδας, είχε μια αναφορά περί των τεκταινόμενων στον χώρο της "ακροδεξιάς".

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, γινόταν μια αναφορά στις διεργασίες που γίνονται στον πατριωτικό χώρο ενόψει των επόμενων εκλογών, που όλα δείχνουν ότι μάλλον δεν θα αργήσουν. Σε αυτή την αναφορά, γράφτηκαν για στελέχη του Εθνικού Μετώπου τα οποία συνομιλούν με άλλους παράγοντες αυτού του χώρου, όπως πχ με τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ το κόμμα μας χαρακτήριζαν ως "Ακραία εθνικιστικό". Καταρχάς, δεν θα ζητήσουμε την άδεια από κανέναν παράγοντα του "δημοκρατικού τόξου", για να υπάρχουμε, να αναπνέουμε, να συνομιλούμε με όποιον θέλουμε. Επίσης, δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός για να εκφράζουμε τις απόψεις μας, τις ιδέες μας και, κυρίως, να καταγγέλλουμε το πολιτικό κατεστημένο της παρακμής. Πράγματι είμαστε" ακραίοι".

Στην πίστη μας στην Πατρίδα και στην θέληση για αγώνα για τα δίκαια και την επιβίωση του λαού μας. Όσο για το θέμα των συνεργασιών, εκλογικών και μη, την θέση του Εθνικού Μετώπου, την έχουμε εκφράσει πολλάκις δημόσια. Δεν έχουμε πρόβλημα να μιλήσουμε με οποιοδήποτε πρόσωπο ή φορέα, αρκεί η συζήτηση και η όποια συνεργασία να γίνει με βάση αρχές, ιδέες και πολιτικά προγράμματα. Δεν μας ενδιαφέρουν τυχοδιωκτικές συνεργασίες που μόνο σκοπό έχουν μια τυχόν εκπροσώπηση στη βουλή. Αρκετά υποεκπροσωπήθηκε ο Εθνικισμός μέχρι τώρα, εντός και εκτός βουλής.

 Επίσης, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε σε ιδεολογικές εκπτώσεις για χάρη κανενός "μοντέρνου πατριώτη" η φοβικού "εθνιστή". Είμαστε εθνικιστές και ως εθνικιστές θα πορευθούμε και θα συνεργαστούμε με όποιον έχει να παρουσιάσει μια σοβαρή πρόταση για το μέλλον του έθνους και του λαού μας. Δεν κάνουμε τους τιμητές, είμαστε διατεθειμένοι να προσπεράσουμε το παρελθόν, αρκεί να υπάρχει ειλικρινής θέληση για αγώνα και σαφήνεια στον τρόπο έκφρασης αυτού. Σε κάθε περίπτωση, μέσα στον βούρκο που έχει κυλήσει η κομματοκρατία την Ελλάδα, τον εποικισμό που της επιβάλλουν, απέναντι στις εθνικές υποχωρήσεις, οι ανησυχούντες, ας ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους ένα ισχυρό μέτωπο εθνικιστών. Πριν, κατά και μετά τις όποιες εκλογές.