Γράφτηκε στις .

Ο Βορειοηπειρώτης αγωνιστής Μόντης Κολίλας στους Έλληνες για την Πατρίδα

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Μία νέα έκπληξη είχαμε χθες στον πατριωτικό χώρο, καθώς οι Έλληνες για την Πατρίδα, το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ανακοίνωσε την προσχώρηση του αγωνιστή Χιμιαριώτη, Μόντη Κολίλα. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Βορειοηπειρώτη μάς επιβεβαίωσε την προσχώρησή του στο κόμμα και πολύ σύντομα θα έχουμε μία συνέντευξη μαζί του, τόσο για το ανελέητο κυνηγητό των Αλβανών απέναντί του, όσο και για την ένταξή του στους Έλληνες για την Πατρίδα.

 

Το Δελτίο Τύπου του κόμματος

"Ο ηρωικός Χιμαριώτης που διώκεται από το αλβανικό καθεστώς, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Βορειοηπειρώτης αγωνιστής Μόντης Κολίλας, γαμπρός του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, που διώκεται απηνώς από το καθεστώς Ράμα, προσχώρησε επίσημα στους "ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα".Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο αδερφός μας Έλληνας της αδούλωτης Χιμάρας δήλωσε πως εντάσσεται ενεργά στον αγώνα μας για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα που θα αγκαλιάσει σύσσωμο τον αλύτρωτο ελληνισμό.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα έχουν ενώσει στις τάξεις τους όλους τους μαχόμενους πατριώτες και εθνικιστές στον κοινό αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Από το μεγάλο εθνικό μας προσκλητήριο, δεν λείπει πλέον κανείς. Οι παράνομες διώξεις και οι φυλακίσεις που μας επιβάλλουν οι εχθροί του Έθνους, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Το κόμμα μας θα είναι πολύ σύντομα η μεγάλη εθνική και πολιτική δύναμη για την υπεράσπιση και τη σωτηρία του Ελληνισμού".