11.000 ευρώ πρόστιμο σε ζευγάρι Βορειοηπειρωτών για «παράνομη» είσοδο στην Ελλάδα

0
0
0
s2smodern

11.000 € πρόστιμο σε ζευγάρι βορειοηπειρωτών γιατί η εγκυμονούσα γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές και αναγκάστηκαν να περάσουν από διάβαση στο Μαυροπατι ώστε να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας! 11.000 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνες για “παράνομη” είσοδο στην Ελλάδα. Αυτά μόνο εδώ γίνονται!

Οι Αλβανοί εργάτες που πάνε και έρχονται για δουλειές στα χωράφια (γνωστό σε όλους) δεν ενοχλούν κανέναν, ούτε οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που εισβάλουν καθημερινά. Μια εγκυμονούσα Βορειοηπειρώτισσα όμως είναι επικίνδυνη! Διαβάστε το συμβάν, όπως το ανήρτησε στο fb o π. Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς!

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Πατρίδα μ αραεύω σε αμόν καταραμένος...

 

1. Ο 65χρονος Β. Χ. από το χωριό Βρομερό του Δ. Φοινίκης, έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.Μετά από προσπάθειες δύο ημερών ήρθε η πολυπόθητη έγκριση από την Πολιτική Προστασία.Η αστυνομικός ( κατά σύμπτωση συμμετείχε στο συνδυασμό του δημάρχου Ιωαννίνων) δεν επέτρεψε την είσοδο γιατί διαπίστωσε πως ο νοσοκομειακός γιατρός που ετοίμασε την έκθεση – δήλωση με την οποία αναλάμβανε τον ασθενή,κάτι που προβλέπει η διαδικασία, δεν ήταν από το εφημερεύον νοσοκομείο αλλά από το “Χατζηκώστα”.

2. Ζευγάρι από τους Αγίους Σαράντα, Έλληνες πολίτες και οι δύο, έπρεπε να πάει επειγόντως στην Ηγουμενίτσα γιατί η κοπέλα είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Καλέσανε ταξί να τους παραλάβει από την (κλειστή) διάβαση του Μαυρομάτη, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες της παρανομίας τους. Τους συνελαβε η Αστυνομία, ο οδηγός του ταξί και ο σύζυγός οδηγήθηκαν στο Τμήμα ενώ η έγκυος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γυναικολόγο. Μετά από αρκετές ώρες τους γύρισαν στα σύνορα, δίνοντας τους και ένα “ραβασάκι” αξίας 11.000 ευρώ.Απο 5.000 ευρώ για παρνομη είσοδο στη χώρα (ο Έλληνας μπήκε παράνομα στη χώρα του ) και 500 γιατί δεν είχαν συμπληρώσειPLF. Φυσικά τα τοπικά μέσα των Ιωαννίνων φτιάξανε το δικό τους φανταστικό σενάριο “για αλλοδαπούς με ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού που μπήκαν να σπείρουν το κακο “Συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες της Νότιας Ηπείρου! Εμψύχωσαν την αστυνομία να αντιμετωπίσουν με τον πρέποντα τρόπο τους άλλους Ηπειρώτες,τους “μολυσμένους” !

Ελεύθερος Κόσμος