Δικάζουν ξανά τον Αμβρόσιο. Τόσο πολύ τους πόνεσε!

0
0
0
s2smodern

Στις 16 Μαρτίου ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Αιγίου, ύστερα από μήνυση για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, με αφορμή, την δημοσιοποίηση ενός κειμένου που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Η έδρα δέχτηκε τον ισχυρισμό του  Μητροπολίτη ότι οι εκφράσεις «φτύστε τους, μαυρίστε τους» αναφέρονταν σε πολιτικούς και όχι σε ομοφυλόφιλους ενώ την την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου είχε προτείνει νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας.

Όπως όμως φάνηκε τις αμέσως επόμενες ημέρες η απόφαση της Δικαιοσύνης δεν άρεσε καθόλου στην κυβέρνηση, όπως άλλωστε έγινε και με την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών, και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής αφού αρχικά εξέφραζε την έκπληξή του για την αθώωση Αμβρόσιου ζήτησε τον φάκελο με το σκεπτικό της απόφασης. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να ξαναδικαστεί ο Μητροπολίτης καθώς η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης, ύστερα από αίτημα της πολιτκής αγωγής.

Οι μπολσεβίκοι έχουν καταργήσει το θεσμό της δικαιοσύνης, όπως και τόσα άλλα, γι' αυτό θα τους μαυρίσει ο λαός στις επερχόμενες εκλογές, όπως δείχουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Δημοκρατία, Αμβρόσιος, Δίκη, Επανάληψη