Φέρθηκε έξυπνα ο Δημοσχάκης και έμεινε στην Αθήνα

0
0
0
s2smodern

“Λιποτάκτησε” ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης και σήμερα που όλος ο νομός Έβρου βρίσκεται στα… κάγκελα για την επίσκεψη Μηταράκη, αντί να είναι δίπλα στον κόσμο έμεινε στην Αθήνα προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες.

Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα και μάλιστα χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για την παρουσία στην περιοχή μας του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ.Μηταράκη στην Ορεστιάδα, η οποία προκάλεσε και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των Εβριτών, που ήδη συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η ανάρτηση του κ.Δημοσχάκη είναι… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, αφού αναφέρεται στην παράλληλη επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα. Μάλιστα τον ευχαριστεί γιατί όπου αναφέρει: “Ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και επισκέπτεται σήμερα (8/2) τον Νομό μας, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές”. Μόνο που ο νομός Έβρου είχε καταστροφές και μάλιστα πολύ σοβαρές στις 12 Ιανουαρίου πρώτη φορά και την 1η Φεβρουαρίου και ο κ.Πέτσας και γενικά η Κυβέρνηση, έρχεται ΠΟΛΚΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ στην περιοχή. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε νωρίτερα κλιμάκιο με Νίκο Παππά και Κώστα Ζαχαριάδη. Η ουσία όμως είναι ότι ο κ.Δημοσχάκης επέλεξε ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την περιοχή μας, αντί να βρεθεί σήμερα στην πλατεία της Ορεστιάδας ανάμεσα και μαζί με τον τον κόσμο, αν όσα δήλωσε ότι είναι αντίθετος στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου τα πιστεύει πραγματικά. Φυσικά μόνο γέλιο προκαλεί η αστεία δικαιολογία που επικαλέστηκε:

“Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις με κρατούν στην Αθήνα & εκ μέρους μου θα τον υποδεχθεί, θα τον συνοδεύσει & θα τον ενημερώσει ο Πολ.Μηχανικός Σταύρος Στογιαννίδης του Γραφείου μου της Αλεξ/πολης με διαχρονική εμπειρία στις υποδομές & στα δημόσια έργα του Νομού”!

https://www.evros-news.gr/2021/02/08/%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ad%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd/