Σύλληψη Αλγερινών ληστών στην Αθήνα

eidikes_omades_kata_twn_tzixantistwn_idruei_i_elas.jpg
0
0
0
s2smodern

Tέλος στη δράση δυο αλλοδαπών ληστών που δεν δίσταζαν να αφαιρούν τσάντες και κινητά τηλέφωνα μέρα μεσημέρι από ανυποψίαστες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν αστυνομικοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους ληστές  τη στιγμή που ετοιμάζονταν να ληστέψουν μία ακόμη γυναίκα.

Ώρα 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον αριθμό 39 μια γυναίκα περπατάει αμέριμνη στο πεζοδρόμιο. Δύο άτομα νεαρής ηλικίας, την παρατηρούν και όταν διαπιστώνουν πως δεν την αναμένει κανείς την προσεγγίζουν και της ζητούν τάχα πληροφορίες για μια διεύθυνση. Με την μέθοδο της απασχόλησης, προσπαθούν να την αποπροσανατολίσουν και να την κάνουν να καθυστερήσει λίγα λεπτά έως ότου κρίνουν ότι μπορούν να δράσουν και να φύγουν από το σημείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από διαβάτες που θα προσπαθήσουν να τους σταματήσουν....

Τότε και για καλή τύχη της γυναίκας από το σημείο διέρχονται αστυνομικοί της ομαδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι αντιλαμβάνονται τις προθέσεις των ατόμων. Αμέσως ακινητοποιούν τις μοτοσικλέτες και τους ζητούν να τους δείξουν ταυτότητες ή διαβατήρια. Προς στιγμή οι Αλγερινοί κάνουν κίνηση να φύγουν, αλλά γρηγορα αντιλαμβάνονται πως είναι περικυκλωμένοι. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο φτάνει περιπολικό που μεταφέρει στη ΓΑΔΑ τους δύο ληστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως έχουν πραγματοποιήσει και άλλες επιθέσεις με το ίδιο modus operandi και διερευνούν τυχόν άλλες έκνομες ενέργειες στις οποίες συμμετείχαν.

Ετικέτες: Αθήνα Σύλληψη Αλγερινοί Τσάντεςe-genius.gr ...intelligent web software