Κακλαμάνης: «Να πάμε σε ένα αυστηρά προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων»

0
0
0
s2smodern

O βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα αυστηρά προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «πέρσι τέτοια εποχή είχα δημοσιοποιήσει τις απόψεις μου και είχα πει ότι για αντιμετωπίσουμε το πρώτο κύμα τότε, χρειάζεται άμεσα μέτρα προς την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και ότι πρέπει να προχωρήσουμε προς ένα προληπτικό σκληρό lockdown περιορισμένης διάρκειας.

Την επόμενη ημέρα υπέστην ένα τρομερό τρολάρισμα από μερίδα ατόμων φίλα προσκειμένων προς τη ΝΔ και προς εμένα και είπαν ότι είμαι ο αριστεροδεξιός της ΝΔ. Όλοι αυτοί έχασαν την λαλιά τους όταν μετά από μία εβδομάδα βγήκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο πρώτο διάγγελμα και το οποίο ήταν ακριβώς προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις».

 

"Πιστεύω ότι και τώρα πρέπει να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση, σε ένα αυστηρά προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων, το οποίο θα βοηθούσε πάρα πολύ. Βεβαίως, όταν είναι κανείς έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει.

​Ναι μεν είμαι πολιτικός αλλά δεν είμαι ο Πρωθυπουργός που έχει την τελική και μεγάλη ευθύνη για ότι συμβαίνει στη χώρα και ούτε ζω σε άλλον τόπο για να μην βλέπω πράγματι το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει και καθημερινά μεγαλώνει. Το τελικό ισοζύγιο της διαχείρισης της πανδημίας είναι θετικό" περιέγραψε.

"Περιμένω να δω σήμερα πού θα καταλήξουν και κυρίως την Πέμπτη - Παρασκευή που θα έχουμε την πλήρη εικόνα, και είμαι έτοιμος πολιτικά να στηρίξω εάν χρειαστεί να πάρουμε σκληρή απόφαση, για σκληρό, προληπτικό lockdown, διότι φοβούμαι πάρα πολύ το τρίτο κύμα σε συνδυασμό με το ευρω-χάρος που έχει δημιουργηθεί στον εμβολιασμό.

​Λυπούμαι που δικαιώνομαι, γιατί είμαι ένας ρομαντικός ευρω-σκεπτικιστής, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Εάν υπήρχε ροή των εμβολίων σε όλη την Ευρώπη, δεν φταίει η κυβέρνηση αν υπάρχει επιβράδυνση και εδώ κάνει λάθος η αντιπολίτευση που την εγκαλεί, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα" σημείωσε.