Από τη χθεσινή στρατιωτική παρέλαση

photo_parelasi10.jpg
0
0
0
s2smodern

Στα χαρακτηριστικά της φετινής παρέλασης η αθρόα προσέλευση του κόσμου στο χώρο διεξαγωγής της, η παρουσία εθνοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η δυναμική και εντυπωσιακή παρέλαση των στελεχών των ειδικών δυνάμεων -πεζοναυτών, καταδρομέων, υποβρυχίων καταστροφέων, αλεξιπτωτιστών- και της 71ης αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, οι οποίοι απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Στην παρέλαση ηγήθηκαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία έγιναν αποδέκτες πολλαπλών χειροκροτημάτων από την πολιτειακή, πολιτική ηγεσία και το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί κατά μήκος του χώρου διεξαγωγής της. Ακολούθησαν οι αδελφές νοσοκόμοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η διμοιρία οχημάτων και μοτοσυκλετών της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πάνω από το χώρο της παρελάσεως πέταξαν σε άψογους σχηματισμούς αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των τύπων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Πάνω από το χώρο της παρελάσεως πέταξαν αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των τύπων των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Επιβλητική ήταν μεταξύ άλλων η παρουσία των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ.

Ο κόσμος έφυγε ενθουσιασμένος με αυτό που πρακολούθησε, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις απέδειξαν ότι είναι έτοιμες κάθε στιγμή και για κάθε ενδεχόμενο.

Ετικέτες: Ένοπλες δυνάμεις , Στρατός Παρέλαση Κόσμος Σώματαe-genius.gr ...intelligent web software