Υποκρισία ΜΜΕ: «Κατακρεουργούν» ανήλικους για ξυλοδαρμό στο μετρό - Σιωπούν όταν πρόκειται για τη φρουρά του Μαξίμου

0
0
0
s2smodern

Τις τελευταίες ημέρες μετά τον -πράγματι άγριο- ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό, έχουμε γίνει μάρτυρες ενός «τσίρκου» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τα οποία έχοντας κρεμάσει τους ανήλικους δράστες και την οικογένειά τους στα μανταλάκια στήνουν τηλεοπτικές δίκες ενώ αναρωτιούνται αφ' υψηλού «που πάει αυτή η κοινωνία». 

Το πρωτοφανές είναι ότι στον χορό μπήκε και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο έσπευσε να βγάλει αντιδεοντολογική ανακοίνωση για να κερδίσει επικοινωνιακούς πόντους (σσ. απ' όσο ξέρουμε το υπουργείο δεν έχει -ακόμα- καθήκοντα δικαστηρίου).

Όμως τα ίδια ΜΜΕ που σήμερα ζητούν «σοκαρισμένα» παραδειγματικές τιμωρίες και προφυλακίσεις πέρυσι τον Απρίλιο «σφύριζαν» αδιάφορα και συγκάλυπταν τον ξυλοδαρμό πολίτη -όχι από ανήλικους- αλλά από την προσωπική ασφάλεια στενότατου συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Τότε το περιστατικό συνέβη γιατί ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνοδεία του πέρασε με κόκκινο και ο πολίτης «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί με αποτέλεσμα να δεχθεί ξυλοδαρμό από αστυνομικούς και ιδιώτες μπράβους. 

Μάλιστα στην περίπτωση αυτή το «αμείλικτο» υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε πως ο ξυλοδαρμός έγινε στο πλαίσιο ελέγχου(!) και πως για όλα φταίει ο... Ρουβίκωνας(;). 

Εκεί γιατί δεν υπήρχαν τηλεοπτικές δίκες;

Ζωντανές συνδέσεις με την οικία του θύματος;

«Σοκαρισμένοι» τηλεπαρουσιαστές και τηλεπαρουσιάστριες; 

Διαρροές καταθέσεων και δικογραφιών; 

Γιατί δεν υπήρχε καν αναπαραγωγή του βίντεο του ξυλοδαρμού στον αέρα; 

... Λίγη ντροπή.

Pronews