«Ο Τσίπρας πάσχει από ψυχασθένεια και παίρνει ψυχοφάρμακα»!!!

.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:

«Ο Τσίπρας πάσχει από ψυχασθένεια και παίρνει ψυχοφάρμακα»!!!

Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα σε συνέντευξή της στο Metropolis FM 95,5 είπε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ πράγματα.

Σταχυολογούμε τα εξής: -«Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων του Καθηγητή Στεφανή. Πάσχει από ψύχωση και νεύρωση και παίρνει ψυχοφάρμακα». -«Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον εχθρό θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από την μέση, από τα χέρια των αφεντικών που υπηρέτησαν». -«Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες και πρέπει να έχουν την ποινή του προδότη». -«Ο πόλεμος ήδη άρχισε και δεν σας το λένε» -«Να πάρουμε το προξενείο μας από Αδριανούπολη και να κλείσουμε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής». -«Αλκοολικός ο Αναστασιάδης της Κύπρου».

Εμείς ρωτάμε, είναι δυνατόν να αληθεύουν οι καταγγελίες της δικηγόρου για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού; Και αν ναι, πώς είναι σε θέση να διαπραγματεύεται για κρίσιμα εθνικά θέματα, ενώ πάσχει από «κρίσεις πανικού» και «αγχώδη νεύρωση», η οποία αντιμετωπίζεται μάλιστα με ενέσιμα πολύ ισχυρά φάρμακα; Είναι δυνατόν;;;

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Δημοσιογράφος: Θεωρείτε ότι είμαστε προ των πυλών των εχθροπραξιών;

Μ.Ε.: Έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά γίνονται με ένα νέο τρόπο, υβριδικό τον ονομάζουμε, που είναι μια κατάσταση που δεν σου την ονομάζουνε πόλεμο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πόλεμος, σου λένε ότι είσαι ηττημένος, ατάκτως υποχωρείς και αυτοί προελαύνουν.

Δημοσιογράφος: Ο Καμμένος από το Βουκουρέστι μιλάει για ομήρους των Τούρκων, αναφερόμενος στους δύο στρατιωτικούς, και ζητά την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας.

Μ.Ε.: Να κάνει τι δηλαδή; Να έρθει αν πολεμήσει ο Υπουργός Άμυνας με την στρατιωτική στολή του Καμμένου;

Δημοσιογράφος: Μα τον Ρουμάνο; Μήπως τό ‘χουμε χάσει λίγο;

Μ.Ε.: Κοιτάξτε να δείτε, θέλουν αυτοί να τα χάσουμε, να τα χάσει ο Ελληνικός λαός, γι’ αυτό και κανείς δεν κάνει τα αυτονόητα και δεν λέει τα αυτονόητα. Πότε έχουμε πόλεμο; Όταν τον ονομάσει ο εχθρός; Όταν το πει η Κυβέρνηση του εχθρού; Όταν το πει η δικιά μας Κυβέρνηση; Πότε και ποιος βάζει το όριο ότι από σήμερα και μετά έχουμε πόλεμο; Ποιος μας το λέει αυτό; Τα γεγονότα και τα μάτια μας λένε πότε έχουμε πόλεμο. Ξέρουμε ότι στο Καστελόριζο έχουν από προχτές άσκηση έρευνας και διάσωσης οι Τούρκοι, με εκπεφρασμένη την άποψη και την πεποίθηση ότι είναι τουρκικό νησί το Καστελόριζο. Η άσκηση έρευνας και διάσωσης, προβλέπει και απόβαση, να κατέβουν δηλαδή στο νησί και να κάνουν δήθεν άσκηση έρευνας και διάσωσης. Εμείς ο Ελληνικός λαός, η Ελληνική Κυβέρνηση, αυτό το αντιλαμβάνεται ως κάτι φυσιολογικό, επειδή το ονομάζει κάποιος άσκηση; Έρχομαι εγώ δηλαδή και σας χτυπάω την πόρτα και δεν μου ανοίγετε γιατί ακούτε και λίγο βαριά και μπαίνω μέσα. Είναι ένα φυσιολογικό πράγμα αυτό; Κάθομαι, τρώω, πίνω, κοιμάμαι, κάθομαι όσες ώρες θέλω, μερικές μέρες, ότι θέλω, άμα θέλω μπορεί να φύγω μετά, μπορεί και να μη φύγω, να μείνω στο σπίτι και να σας πω κοιτάξτε, τώρα που το θυμάμαι το σπίτι σας μου το έχει αφήσει ο παππούς μου, το έχει κληρονομήσει. Και μου λέτε εσείς, μα τι λες παιδάκι μου, τρελάθηκες;

Δημοσιογράφος: Λέτε πολύ εύστοχα, πότε ονομάζεται πόλεμος. Όταν το λένε οι αντίπαλοι, όταν το λέμε εμείς, όταν το λένε οι ξένοι; Ποιος;

Μ.Ε.: Η απάντηση είναι όταν το λένε τα γεγονότα. Όταν σου λένε ότι στο Καστελόριζο κάνουν αυτό, όταν ξέρεις ότι σου δεσμεύουν το Αιγαίο 365 μέρες το χρόνο για αεροναυτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά, όταν σου κάνουν καθημερινά παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και στα εθνικά χωρικά ύδατα, όταν ξέρουμε σε τι κατάντια έχουμε φτάσει και δεν το έχουμε ονομάσει πόλεμο ακόμα… στο Αιγαίο, στις 27 Φεβρουαρίου κατέπλευσε το γερμανικό πλοίο, ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου Santa Maria Marian, ερευνητικό πλοίο. Επειδή είχε προηγηθεί το πλοίο Meteor που στις 29 Δεκεμβρίου είχε γίνει στόχος των τουρκικών πολεμικών πλοίων ενώ βρισκόταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στη Λήμνο, και είπαν του γερμανικού πλοίου είσαστε σε τουρκικά χωρικά ύδατα, φύγε, αυτός είπε όχι είμαι σε ελληνικά, έχω άδεια από τον Καμμένο, του είπανε φύγε γιατί θα κάνουμε ρεσάλτο και θα σας συλλάβουμε. Ε, έφυγε ο άνθρωπος γιατί δεν τον υπερασπίστηκαν τα ελληνικά πολεμικά πλοία. Αντί να σταθούμε τριγύρω και να τους πούνε τελειώσατε, θα σας βυθίσουμε αν τολμήσετε να παρενοχλήσετε το πλοίο που εμείς ζητήσαμε, η Ελληνική κυβέρνηση, το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κυρίως και πρωτίστως ο Ελληνικός στρατός και οι Έλληνες Αξιωματικοί όλων των βαθμίδων. Δεν αντιλαμβάνομαι αυτό που μου λένε όλοι οι δήθεν αρχιστράτηγοι, όλοι οι άνθρωποι αυτοί που φτάσανε στην καρέκλα των αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ και λοιπά, εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω, που λένε: Αν δεν μου δώσει εντολή η πολιτική ηγεσία εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί θα πάω φυλακή.

Δημοσιογράφος: Μα το λέει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό που συμβαίνει, δεν το αναγάγουμε σε πρώτιστο θέμα αυτό το πράγμα. Έκανε δηλώσεις ο κ. Τσίπρας.

Μ.Ε: Ακούστε τι είναι ο κ. Τσίπρας, για να πέσει επιτέλους αυτή η μάσκα και να τραβηχτεί η κουρτίνα, ο κ. Τσίπρας από τα 20 του χρόνια παρακολουθείται από την ομάδα Στεφανή, του καθηγητή ψυχιάτρου της ψυχιατρικής Στεφανή. Πρώτα από τον πατέρα και τώρα από τον γιο. Λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή ο κ. Τσίπρας, δεν είναι σε θέση ούτε τον εαυτό του να διευθετεί, παίρνει ψυχοφάρμακα και πάσχει από μία ασθένεια ψυχιατρική που λέγεται ψύχωση και νεύρωση. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι ενεργούμενες όπως και η Κυπριακή κυβέρνηση, ένας μέθυσος είναι ο Αναστασιάδης, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες. Όχι απλά μέθυσος, αλλά είναι αλκοολικός.

Δημοσιογράφος: Για τους δύο Γερμανούς δημοσιογράφους που συνέλαβε η 16 η Μεραρχία Πεζικού στον Έβρο για κατασκοπεία τι έχετε να πείτε;

Μ.Ε.: Στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε να ψάξουμε πολύ για μυστικούς πράκτορες κτλ., είναι καθαρά τα περισσότερα πράγματα πια στην Ελλάδα. Δεν θέλουμε και αποφεύγουμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, γιατί αν τα πιστέψουμε πρέπει να αναλάβουμε δράση για να διασφαλίσουμε ότι αύριο θα είμαστε ζωντανοί, εμείς, τα παιδιά μας και η Πατρίδα μας στα σύνορα που ξέρουμε. Επίσημα πράκτορες είναι το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Μπορείτε να μου πείτε, ένας πολιτικός ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου, όλοι η σειρά από το ’96 και μετά, μπορούν να μου πουν ένα λόγο για το οποίο δεν έκλεισε το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και το ελληνικό προξενείο στην Αδριανούπολη; Το δικό μας προξενείο είναι εντελώς μα εντελώς άχρηστο, διότι τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, μαντέψτε, τους σφάξανε. Αυτή η καλή χώρα, οι καλοί γείτονες η Τουρκία, που πάρα πολύ μας έχουν φυτέψει στο μυαλό, αυτά τα καλά κανάλια που παρακολουθούμε τα τουρκικά σήριαλ, ότι είμαστε καλά μαζί. Τα τελευταία χρόνια, η Χίος, η Λέσβος, η Σάμος, ζούνε λένε από τα λεφτά των Τούρκων τουριστών και μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό τι ωραία που ζούμε με τους Τούρκους που μας φέρνουνε λεφτά και τι ευτυχισμένοι που θα’ μαστε. Μαντέψτε φίλοι μου, Θρακιώτες, Μακεδόνες, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, Στερεοελλαδίτες, Κρητικοί, όλοι σας, μαντέψτε, οι Τούρκοι έκαναν την γενοκτονία των Ελλήνων της Σμύρνης, την γενοκτονία την νύχτα των κρυστάλλων στην Κωνσταντινούπολη το ’55 και το ’65 και απελάθηκαν όσοι μείνανε, κατασχέθηκαν οι περιουσίες τους, σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν άνδρες, γυναίκες και παιδιά μπροστά στην οικογένειά τους. Αυτά έζησε ο Ελληνισμός. Οι Πόντιοι, οι Αρμένιοι και τελευταία οι Κύπριοι, οι 1608 που τους λέγαμε αγνοούμενους, ήτανε σε έναν λάκκο φυτεμένοι την ίδια μέρα που γίνανε αγνοούμενοι και δεν μας το λέγανε. Είναι βάρβαροι οι άνθρωποι αυτοί. Δείτε σε βίντεο που κυκλοφορούνε πως ρίχνουν σε λάκκους τα κορίτσια τις Κούρδισες που πολεμάνε για την ελευθερία της πατρίδας τους στο Afrin, τις ρίχνουνε μέσα σε λάκκο τις αιχμάλωτες πολέμου και τις σκοτώνουνε και κάνουνε και πλάκα από πάνω.

Πιστέψτε τα μάτια σας, θα εξαφανιστούμε ως λαός, θα εξαφανιστούμε ως κράτος. Είναι στα χέρια μας πια το θέμα, δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση.

Ετικέτες: Σύριζα Ψυχασθένεια Ψυχοφάρμακα Ψύχωση