Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη στην Ανθήλη και της έκλεψαν 1200 Ευρώ

0
0
0
s2smodern
Την επίθεση νεαρών Ρομά δέχθηκε χθες το απόγευμα μια 80χρονη γυναίκα στην Ανθήλη του Δήμου Λαμιέων ενώ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της. «Ήταν 4 ή 5 παιδιά Ρομά από τον οικισμό,» είπε η γιαγιά στους γείτονες που έσπευσαν να βοηθήσουν. Όπως έγραψε το Tv star Κεντρικής Ελλάδος οι Ρόμα πήδηξαν τη μάντρα του σπιτιού της γυναίκας, την πλησίασαν, την ακινητοποίησαν και της έκλεψαν όσα χρήματα είχε πάνω της. Δυστυχώς η 80χρονη είχε μαζί της όλες τις οικονομίες της, 1200 ευρώ.
Οι Ρομά πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Σοκαρισμένη η γιαγιά περιέγραφε στους γείτονες και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας που έφτασαν λίγο αργότερα, τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως εξομολογήθηκε, κρατούσε όλα τα χρήματα πάνω της, καθώς ένα χρόνο περίπου πριν, οι Ρόμα είχαν μπει στο σπίτι της και την είχαν κλέψει. Από τότε, είχε πάντα πάνω της το κομπόδεμα της, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό θα το προστατεύσει. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τους νεαρούς δράστες. Πρόκειται για ανήλικους, ενώ η μία από αυτούς είναι 18 ετών και έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.
Και αυτό την ώρα που η Ανθήλη βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στον οικισμό των Ρομά....


Ελεύθερος Κόσμος