Μάστιγα για την Παιανία οι κλέφτες Χαλκού, τα έβαλαν και με τον Νίκο Ξανθόπουλο

0
0
0
s2smodern

Είναι γνωστές οι συμμορίες που κλέβουν χαλκό και αφαιρούν ακόμη και μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Πολλές φορές έχουν συλληφθεί αυτοί που απαρτίζουν τις συμμορίες αυτές, είναι κοινό μυστικό, είναι αυτοί που αφαιρούν και τις σχάρες της ΕΥΔΑΠ από τα φρεάτια, αυτοί που έχουν σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία προσπαθώντας να αφαιρέσουν χαλκό από ηλεκτρικά καλώδια.

Ένα τέτοιο πρόβλημα υπάρχει και στην περιοχή της Παιανίας στην Αττική όπου οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση γιατί λόγω της κλοπής των μετασχηματιστών της ΔΕΗ υπάρχουν συνεχείς αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος. Εκεί μένει και ο γνωστός παλαιός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος με την οικογένειά του. Παραχώρησε λοιπόν έναν δικό του χώρο, περιφραγμένο ώστε να τοποθετηθεί εκεί ο μετασχηματιστής.

Τα μέλη της συμμορίας του χαλκού θύμωσαν και ξέσπασαν στο αυτοκίνητο του εγγονού του ηθοποιού, το αναποδογύρισαν και έκλεψαν τον καταλύτη, μην φύγουν και με άδεια χέρια. Οι κάτοικοι κάνουν δημόσια έκκληση να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημά τους αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι σε τέλμα.

Πώς να τα προλάβει όλα η Πολιτεία; Η Αστυνομία πρέπει να ελέγχει για μάσκες, για χαρτιά και δικαιολογητικά μετακίνησης…

Ελεύθερος Κόσμος