Στο πλευρό των αιχμαλώτων στρατιωτικών και οι Πομάκοι

pomakoi.jpg
0
0
0
s2smodern

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα Ζαγάλισα καταδικάζουν κατηγορηματικά τις κινήσεις της Τουρκίας, ειδκά για την αιχμαλωσία των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού. Συγκεκριμένα:

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους. Το τουρκικό κράτος δεν κουράζεται να επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για αυτό» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και προστίθεται πως «η ελληνική κυβέρνηση, εκτός από τις κούφιες επικοινωνιακού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, ώστε το διεθνές κόστος για την Τουρκία, από τη σύλληψη των δύο Ελλήνων, να καταστεί πολύ υψηλότερο από τα τυχόν πολιτικά οφέλη στο εσωτερικό της».

Ταυτόχρονα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ στην ίδια ανακοίνωση εκφράζουν την οργή τους «για τη στάση του τουρκόστροφου ψευδο-μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο, μη τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος. Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζεται το αληθινό του πρόσωπο και ο αποσταθεροποιητικός του ρόλος στην περιοχή».

Ετικέτες: Ανακοίνωση Στήριξη Στρατιωτικοί Πομάκοι Ζαγάλισαe-genius.gr ...intelligent web software