Αυτοί είναι οι αδίστακτοι κακοποιοί που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία στη Γκράβα

0
0
0
s2smodern

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 19 ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, που χρησιμοποιούσαν ως βάση το Άλσος Φιλαδέλφειας και το σχολικό συγκρότημα στη Γκράβα και διακινούσαν ναρκωτικά στις περιοχές αυτές και στο κέντρο της Αθήνας.

Κάλεσμα της ΕΛΑΣ σε όσους γνωρίζουν κάτι για τα μέλη της σπείρας

Το κύκλωμα ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στις 27 Νοεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αποσκοπεί στη διερεύνηση της συμμετοχής των ανωτέρω και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην αξιοποίηση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων και αταυτοποίητων μελών της οργάνωσης και στην ανακάλυψη μισθωμένων χώρων που χρησιμοποιούσε η οργάνωση ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.