Κανείς δεν χάνεται - Ο Ψαριανός διορίστηκε στο γραφείο του Πικραμένου

0
0
0
s2smodern

Κανείς δεν χάνεται από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράδειγμα... ο διορισμός το Γρηγόρη Ψαριανού στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου. Παλαιότερα, όμως, ο φανατικός “αντικρατιστής”, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, έκανε ερωτήσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου».

Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, ζητούσε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών. Φυσικά ο διορισμός του ήταν μία εξέλιξη που όλοι περίμεναν.

Το μεγάλο βήμα είχε ήδη γίνει από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε υποψήφιο με την Νέα Δημοκρατία τον Γρηγόρη Ψαριανό. Δηλαδή το κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη, έβαλε στα ψηφοδέλτια του το Γρηγόρη Ψαριανό που δήλωνε σε συνέντευξή του: «…μακάρι να αυξηθεί η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτού του τύπου, δηλαδή των επαναστατικών κινημάτων για να το κάνουμε πενηνταράκια! …Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η 17 Ν είχαν την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσαν βασανιστές και αποδεδειγμένα καθίκια»! Αποδεδειγμένα καθίκια λοιπόν εκτελούσε η 17 Νοέμβρη. Όταν ο Ψαριανός έλεγε «τι δουλειά έχω εγώ στη Νέα Δημοκρατία;»