Γέμισαν την ενδοχώρα «μετανάστες» αλλά θυμήθηκαν τον φράχτη του Έβρου

0
0
0
s2smodern

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία του φράχτη στον Έβρο, και για να της δώσει και ρομαντική χροιά της έβαλε φόντο την ανατολή του ηλίου. Στο σχόλιό του αναφέρει ότι οι εργασίες κατασκευής του φράχτη προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και πως η ΝΔ αντιμετώπισε εγκαίρως την εργαλειοποίηση του «μεταναστευτικού» από την Τουρκία προς την Ευρώπη κάτι που δεν συνέβαινε την περίοδο2015-2019.

Φυσικά οι πρώτοι που είχαμε μιλήσει για την αναγκαιότητα ύπαρξης φράχτη και αποτελεσματικότερης φύλαξης των συνόρων μας ήμασταν εμείς οι εθνικιστές, όταν κάποιοι έλεγαν ότι το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».

Φυσικά και πρέπει η χώρα μας, όπως και η κάθε χώρα να προστατεύει τα σύνορά της ώστε να μην εισβάλλουν αλλοδαποί με το πρόσχημα της «μετανάστευσης». Αλλά να πούμε εδώ ότι οι εργασίες για τον φράχτη δεν προχωρούν και με τόσο γρήγορους ρυθμούς, από τον Μάρτιο έχουν ξεκινήσει. Επίσης μας φαίνεται λίγο παράξενο άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην ανάγκη ύπαρξης των Κρατών-Εθνών να κόπτονται τόσο πολύ για την αποτροπή της «μετανάστευσης». Ίσως οι λόγοι να είναι καθαρά ψηφοθηρικοί.  

Ελεύθερος Κόσμος