Τσακώθηκαν κυβερνητικά στελέχη μέσα στη Βουλή - «Και η κοροϊδία έχει τα όριά της»

0
0
0
s2smodern

Πρωτοφανή εικόνες είδαμε μέσα στη Βουλή, καθώς υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Πρωταγωνιστές στο άγριο επεισόδιο ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Δημήτρης Οικονόμου. Αφορμή στάθηκε η απόρριψη 11 βουλευτικών τροπολογιών, αλλά και λάθος σε άρθρο του χωροταξικού νομοσχεδίου (132) το οποίο ακόμη δεν έχει διορθωθεί, παρά τα τρία πακέτα νομοτεχνικών βελτιώσεων.

Αρχικά ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης ενημέρωσε από το βήμα της Βουλής ότι δε θα γίνει δεκτή καμία τροπολογία. Όπως διακρίνεται στο βίντεο ο Γιώργος Βλάχος ενοχλημένος, από την ανακοίνωση του υπουργού του ΥΠΕΝ, κατευθύνθηκε προς τους συνεργάτες των βουλευτών.

Ο Γιώργος Βλάχος άρχισε να διαμαρτύρεται στον υφυπουργό Δ. Οικονόμου, που δεν συμπεριέλαβε τροπολογία που πρότεινε ο βουλευτής, και ο δεύτερος έβγαλε τον βουλευτή έξω  από την αίθουσα της Ολομέλειας για να του τα ψάλλει.

Μάλιστα οι δύο γαλάζιοι βουλευτές έγιναν θέαμα των βουλευτών της ΝΔ Χρ. Μπουκώρου και Μιλτ. Χρυσομάλλη αλλά και δημοσιογράφων.

«Έλεος. Δεν πάει άλλο. Και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Δεν πειράζει, ας έρθουν οι αλλαγές στο επόμενο νομοσχέδιο που θα είναι παχιές οι μύγες», φώναζε ο Βλάχος, απευθυνόμενος στον υφυπουργό ΥΠΕΝ Δ. Οικονόμου.