Η αλήθεια για το εμβόλιο!

0
0
0
s2smodern

Γράφει η Μάχη Γραικού

Είναι ομολογουμένως η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται ΜRΝΑ (η μέθοδος αυτή έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα μόνο σε πειραματόζωα), με εξαιρετικά μεν αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα δεν είχε επιτραπεί η δοκιμή σε ανθρώπους, καθώς τίθεντο – σωστά - θέματα ηθικής δεοντολογίας. Αυτή τη φορά χορηγείται - αφού παρασκευαστεί - γενετικό υλικό, για την ακρίβεια αντίγραφο του γενετικού υλικού του ιού, με τη μορφή αγγελιοφόρου (MRNA). Το MRNA είναι υπεύθυνο για την παρασκευή της απαραίτητης για την ακίδα (που τον καθιστά λοιμογόνο) πρωτεΐνης του κορωνοϊού. Εφόσον χορηγηθεί το εμβόλιο, ο οργανισμός παράγει την πρωτεΐνη αυτή, αλλά και τα αντίστοιχα αντισώματα έναντι αυτής ώστε να τον καθιστά άνοσο σε πιθανή μελλοντική επαφή με τον ιό. Πρόκειται για «επανάσταση» στον εμβολιασμό, μια διαδικασία δηλαδή που θα επιτρέψει τη «γρήγορη» και «ευέλικτη» παρασκευή εμβολίων γενικότερα. Όμως, έτσι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, καθώς οι συνέπειες όλων αυτών είναι σήμερα άγνωστες! Στα πειραματόζωα, η επιτυχία της μεθόδου του MRNA ήταν μεν εξαιρετική, αλλά άνοιξε – πάντα στα ζώα – μια Κερκόπορτα, όπως τουλάχιστον παρατήρησαν οι ερευνητές: καρκίνο. Η δε παρέμβαση στο DNA του ανθρώπου, έχει ως ζήτημα τεράστιες ηθικές προεκτάσεις, που είναι προφανές πως παραμερίστηκαν.

Άγνωστες είναι λοιπόν οι συνέπειες από την ανάμειξη των γενετικών υλικών, δηλαδή από την παρουσία ξένου γενετικού υλικού - με τη μορφή MRNA - στο ανθρώπινο κύτταρο. Ο άνθρωπος βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο της ευγονικής. Και παραβιάζεται για πρώτη φορά η δεοντολογία, λόγω του «επείγοντος» που έθεσε η πανδημία, με τον άνθρωπο να προσπαθεί να γίνει Θεός… Οργουελικά πράγματα, που ουδείς μπορεί να γνωρίζει σε ποιες δυστοπίες θα οδηγήσουν.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ «ΑΠΟΝΕΡΑ»

Προσέξτε τώρα: όποιο εμβόλιο και να χορηγηθεί σε κάποιον ο οποίος το αποφασίσει, θα είναι σε δύο δόσεις και σε ετήσια βάση! Φανταστείτε τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών που εμπλέκονται! Και ναι μεν το εμβόλιο θα είναι προαιρετικό, αλλά οι απαγορεύσεις για εκείνους που δεν το κάνουν θα είναι τόσες, που στην ουσία θα το καθιστούν υποχρεωτικό. Κι εδώ έρχεται η Interpol, η οποία προειδοποίησε χθες τις 194 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, δια του γενικού γραμματέα της Γιούργκεν Στοκ, πως «εγκληματικές οργανώσεις σχεδιάζουν να διεισδύσουν ή να διαταράξουν τις αλυσίδες εφοδιασμού των εμβολίων».