Έλληνες στρατιώτες ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο, φτάνοντας στο Καστελόριζο όπου θα υπηρετήσουν

0
0
0
s2smodern

Οι στρατιώτες ψέλνουν τον Εθνικό μας Ύμνο πάνω στο καράβι ενώ περνούν από το σημείο όπου βρίσκεται ένα από τα στρατιωτικά φυλάκια, με τους συναδέλφους τους που είναι εκεί να τους υποδέχονται ανεμίζοντας την Ελληνική Σημαία.
Επίσης, ενώ το πλοίο “δένει” στο λιμάνι του Καστελόριζου, συνεχίζουν να τραγουδούν και οι κάτοικοι του νησιού που βρίσκεται στο επίκεντρο των τουρκικών προκλήσεων εδώ κα μήνες, νοιώθουν ρίγη εθνικής συγκίνησης.

Το video ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Φώτης Μανούσης και είναι των φίλων και συνεργατών της εταιρείας του Ευθύμιου Ξυπολυτά και Βαρβάρας Χατζηπέτρου. Ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries, το πλοίο της οποίας “ΣΤΑΥΡΟΣ” (πρώην ΣΑΟΣ ΙΙ) που εκτελούσε χρόνια την γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη και τώρα εξυπηρετεί ακτοπλοϊκές γραμμές στα Δωδεκάνησα, σχολίασε μάλιστα χαρακτηριστικά:

“Συγκινήθηκα βλέποντας αυτές τις εικόνες που μόλις δημοσιοποίησε φίλος και συνεργάτης από το πλοίο μας!
Όταν όλοι μας αντιμετωπίζουμε την πανδημία από την σιγουριά του σπιτιού μας και γκρινιάζουμε για κάθε τι που συμβαίνει, υπάρχουν τα παλικάρια αυτά, που με τόσο ενθουσιασμό πηγαίνουν να φυλάξουν τα σύνορα της πατρίδας μας!
Νοιώθω περήφανος για όλα αυτά τα Ελληνόπουλα και για τους γονείς που τα ανάθρεψαν”!