Κυνήγι μαγισσών

0
0
0
s2smodern

του Γιώργου Μιχαλόπουλου

 

Ουδείς νοήμων άνθρωπος πιστεύει πως ΔΕΝ υπάρχει κορωνοϊός. Η συζήτηση σε παγκόσμια βάση γίνεται για τον τρόπο αντιμετώπισης του νέου αυτού ιού, που ουσιαστικά άλλαξε τις συνήθειες των περισσοτέρων ανθρώπων του πλανήτη!

Υπάρχουν για παράδειγμα χώρες, όπως η Σουηδία, οι ΗΠΑ κλπ, που δεν επιβάλλουν τόσο σκληρά μέτρα στους πολίτες της, σε αντίθεση με άλλες – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – όπου ουσιαστικά στερούν βασικές ελευθερίες στους πολίτες τους με το επιχείρημα ότι προηγείται η Δημόσια Υγεία.

Αντίθετα, τα κράτη που δεν έχουν «υστερική» στάση έναντι του ιού προτάσσουν το δικαίωμα του πολίτη στην οικονομική ανάπτυξη και εν τέλει στην επιβίωσή του με ιδία μέσα και όχι με κρατικά επιδόματα!

Σε αυτόν το Δημόσιο διάλογο, παρενέβη χθες η Δικαιοσύνη, διερευνώντας μεταξύ άλλων ως «fake news», δηλαδή «ψευδή είδηση» το χθεσινό δημοσίευμα της Ε.Ω. όπου παρεμπιπτόντως συνοδεύεται με έγγραφα-ντοκουμέντα για τα περιβόητα rapid test, που γίνονται για τον κορωνοϊό, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό (σ.σ. μια σχετική έρευνα στο διαδίκτυο θα σας πείσει)!

Εμείς να θυμίσουμε στους Εισαγγελείς ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk (Έλον Μασκ) ανέφερε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ότι έκανε 4 τεστ κορονωϊού την ίδια μέρα, με τα δύο να βγαίνουν θετικά και τα δύο αρνητικά!

"Κάτι εντελώς παλαβό συμβαίνει. Εξεταστήκαμε για covid τέσσερις φορές σήμερα. Τα δύο τεστ βγήκαν αρνητικά, τα δύο θετικά. Ίδιο μηχάνημα, ίδιο τεστ, ίδια νοσοκόμα. Ήταν τα rapid test αντιγόνου" έγραψε ο Μασκ στο Twitter (διαδίκτυο). Τι έγινε ρε παιδιά και ο εκ των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου Έλον Μασκ – το αυτοκίνητο του οποίου πρόσφατα προμόταρε ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης – διασπείρει… ψευδείς ειδήσεις για τα περίφημα τεστ κορωνοϊού;

Και εν πάση περιπτώσει προς τι αυτή η «επιλεκτικότητα» από τη Δικαιοσύνη, τη στιγμή που κατά τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου το ΚΚΕ έκανε πορεία στους δρόμους της Αθήνας σαν να μην τρέχει τίποτα; Σε αυτήν την περίπτωση δεν ετέθη η Δημόσια Υγεία σε κίνδυνο ή για όλα φταίει η… Ελεύθερη Ωρα και ο… Γρηγόρης Πετράκος; Έλεος!