Το σχόλιο της Αλεξίας Έβερτ για τους τους αριστερούς - «κατσαρίδες» που την έθεσε εκτός δήμου

0
0
0
s2smodern

«Ντόμινο» εξελίξεων πυροδότησε η 47η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καθώς εκτός από τα πυρά που αντάλλαξαν κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης προεξάρχοντος του ΚΚΕ για την καταστρατήγηση της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων, στις «παράπλευρες απώλειες» του φετινού εορτασμού τοποθετείται και η αποπομπή της Αντιδημάρχου Αθηναίων και κόρη του ιστορικού στελέχους και Προέδρου της ΝΔ, Μιλτιάδη Έβερτ.

Η κόρη του αείμνηστου δημάρχου Αθηναίων και Αντιδήμαρχος τα τελευταία χρόνια (και επί δημαρχίας Κακλαμάνη), Αλεξία Έβερτ προχώρησε σε ένα προσβλητικό σχόλιο κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ, σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων από κόμματα και φορείς της Αριστεράς.Σχολιάζοντας την ανάρτηση της δημοσιογράφου, Πέπης Ραγκούση στο facebook για την πορεία του ΚΚΕ μπροστά από την αμερικανική Πρεσβεία, η οποία έγραψε στο προφίλ της «τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας», η κ. Έβερτ αντέτεινε δημόσια πως «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά.

Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!», πυροδοτώντας σωρεία αντιδράσεων, αρχής γενομένης από το ΚΚΕ. Ακαριαία υπήρξε η αντίδραση του Περισσού, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Νίκος Σοφιανός ζήτησε την παραίτηση της κ. Έβερτ, χαρακτηρίζοντας «κατάπτυστες» τις δηλώσεις της.