Προσαγωγές Κυπρίων Φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που διαμαρτύρονταν για τα Βαρώσια

0
0
0
s2smodern

Στην σελίδα του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Την ώρα που ο Τατάρ με τον Ερντογάν ετοιμάζονται για πικ-νικ στην Αμμόχωστο, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, παρά τα μέτρα για τον “αόρατο εχθρό”.
Μέλη του Κινήματός μας μετέβησαν σε Κατεχάκη και Πλατεία Συντάγματος, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για να ενημερώσουμε τον κόσμο και να περάσουν τα μηνύματά μας ενόψει της σημερινής ημέρας.

Στην Πλατεία Συντάγματος, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζοντας την παράδοση του “η Κύπρος κείται μακράν”, προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων Δρασιτών, τραβώντας τους στο τμήμα, απλά και μόνο επειδή ήθελαν να βροντοφωνάξουν ότι η πιο ατόφια Ρωμιοσύνη ακόμη ζει. Ότι μια χούφτα μάγκες θα πάρουν τον Ελληνισμό στις πλάτες τους. Το αστείο της όλης υπόθεσης ήταν η αδράνεια και το ξάφνιασμα των υπαλλήλων του φοβικού Κυριάκου, που σπατάλησαν ώρες να αποφασίσουν τι θα πράξουν όσον αφορά τους συναγωνιστές μας.

Να ξέρει ο κάθε Μητσοτάκης και ο κάθε Αναστασιάδης ότι ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ. Ο εχθρός είναι ένας και είναι ορατός.

Και στην Θεσσαλονίκη
Στην προσαγωγή επτά νεαρών ατόμων, που επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό σε μνημείο, προχώρησαν λίγο πριν τις 16:00 αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό για τα Βαρώσια, στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.
Συγκεκριμένα, η ομάδα των νεαρών κινούνταν στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Όταν προσέγγισε το μνημείο του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε επτά άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.