Το «παίρνει πίσω» ο Κυρανάκης - "Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"

0
0
0
s2smodern

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ήταν ο μοναδικός που «έσπασε» την κυβερνητική γραμμή και άσκησε κριτική στην επιστημονική κοινότητα που παίρνει τις αποφάσεις για τον κορωνοϊό και επιβάλλει νέα lockdown στους Έλληνες. Παρόλα αυτά - πιθανότητα αφού κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου του «τράβηξε το αυτί» - ο βουλευτής της ΝΔ το πήρε πίσω.

«Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου. Δέχομαι την καλοπροαίρετη αλλά σφοδρή αντίδραση σας στην άποψη που υποστήριξα και ανακαλώ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στον λογαριασμό του στο Twitter. Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στα κανάλια, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες.

Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημίας, που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα και επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο, κατά τη γνώμη και θεωρώ η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων».

Κωλοτούμπα, Κυρανάκης