ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ»

0
0
0
s2smodern

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «Π.Α.» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Με το… γνωστό τρόπο, δηλαδή ένας άσπρος φάκελος στην είσοδο των γραφείων της Ελεύθερης Ωρας, λάβαμε τη νέα προκήρυξη της οργάνωσης «Πατριωτικό Αντάρτικο», την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια, ως έχουμε δημοσιογραφικό καθήκον να πράξουμε:

Αθήνα, 10-10-2020

Εμείς, οι Έλληνες Πατριώτες, στέλνουμε στην εφημερίδα σας το πιο κάτω κείμενό μας για δημοσίευση, ενώ αναλαμβάνουμε και την ευθύνη για τα γραφόμενα σ’ αυτό.

Παρακαλείστε, να το δημοσιεύσετε αυτούσιο, ή σε διαφορετική περίπτωση να μην το δημοσιεύσετε καθόλου.

Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται και οι τελευταίες μας προβλέψεις, από 28-12-2019, για το ξεπούλημα Αιγαίου Πελάγους και Κύπρου, από Γραικύλους κυβερνήτες, που οδηγούν τάχιστα στην θεμελίωση μιας καινούργιας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όπως γράφαμε τότε: «Φυσικά η Τουρκία του «Σουλτάνου» δεν πρόκειται επ’ ουδενί λόγω να σταματήσει εδώ που έφτασε. Τρομοκρατώντας την ελληνική και την κυπριακή ελίτ με το φάντασμα του πολέμου, θα περάσει ακόμα πιο νεο-οθωμανικές θέσεις σε βάρος του Ελληνισμού και των δικών του συμφερόντων, έτσι που στην επόμενη δεκαετία το έθνος των Ελλήνων να καταντήσει αυτό που προβλέψαμε από παλαιότερα ήδη, ήτοι νεο-οθωμανική απλή επαρχία».

Σήμερα όλα τα παραπάνω γραφόμενά μας επαληθεύονται, με την Τουρκία να πραγματοποιεί περιπάτους στο Αιγαίο και να έχει ουσιαστικά δεσμεύσει το Καστελόριζο, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει Αττίλα 3 στην Κύπρο, ενσωματώνοντας και την μέχρι τώρα νεκρή ζώνη στην Αμμόχωστο. Ο νεο-οθωμανισμός του Ερντογάν εξαπλώνεται ραγδαία και οι φόβοι μας σήμερα ξεπερνούν κατά πολύ εκείνους που είχαμε εκφράσει σε προηγούμενά μας κείμενα. Έτσι όπως πάει το πράγμα, μέσα στην δεκαετία 2020-2030, η Ελλάδα και η Κύπρος θα αφομοιωθούν στον τουρκικό εθνικό κορμό με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο για το μέλλον του Ελληνισμού.

Ταυτόχρονα μ’ αυτά, το καθεστώς Ερντογάν γκριζάρει ακόμα περισσότερο το ανατολικό Αιγαίο, με νησιά όπως η Λέσβος, η Σάμος και η Χίος να έχουν καταντήσει ήδη ισλαμικές και οθωμανικές επαρχίες. Ας πάει κάποιος Έλληνας της ενδοχώρας σ’ αυτά τα νησιά που αναφέρουμε, και θα διαπιστώσει με τα μάτια του την τρομοκρατία που εξαπολύουν οι λαθρομετανάστες και δήθεν πρόσφυγες κατά των Ελλήνων αυτόχθονων κατοίκων. Το σχέδιο είναι, όπως απομακρύνθηκαν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, Ίμβρου και Τενέδου από τις πατρογονικές τους εστίες, έτσι να απομακρυνθούν και τώρα οι Έλληνες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, με τον φόβο και την τρομοκράτησή τους από τους μωαμεθανούς λαθροεισβολείς.

Το ενδιαφέρον, ποιο είναι; Πως όλα αυτά συμβαίνουν ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο εγκαθιδρύεται μια κοινωνία Νέας Τάξης Πραγμάτων, με πρόσχημα το ψέμα του κορωνοϊού. Δεν νομίζουμε να έχει υπάρξει μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας από αυτή που βιώνει ο κόσμος από τον περσινό χειμώνα και μετά. Ένας δήθεν ιός, που κανένας δεν είδε ποτέ και που και η ύπαρξή του η ίδια αμφισβητείται από τους επιστήμονες, έχει οδηγήσει σε παγκόσμια καραντίνα, πανικό και στον προθάλαμο της εγκατάστασης παγκόσμιας δικτατορίας. Ένας δήθεν ιός, που ακόμη και αν δεχθούμε την ύπαρξή του, η θνησιμότητά του είναι μικρότερη από εκείνη της κοινής γρίπης και πάντως χωρίς καν να έχει την μεταδοτικότητα του Έϊτζ ή του Έμπολα.

Όμως αυτός ο δήθεν κορωνοϊός, που κάποτε θα αποδειχτεί πόσο απατηλός υπήρξε, έχει ανατρέψει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Καταδικάζουν τους ανθρώπους να φορούν πλέον μάσκες παντού, σχεδιάζοντας αύριο να τους κλείσουν σε κλουβιά, ενώ οδηγούν μέχρι και τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου σε ασθένειες και καρκίνο, αφού η πολύωρη χρήση μάσκας σε αυτές τις ηλικίες είναι ρητά απαγορευμένη, ακόμα και από τον ίδιο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των νεοταξιτών. Ειδικά στην Ελλάδα το δίδυμο Χαρδαλιά – Τσιόδρα εφαρμόζει τις πιο αυστηρές τακτικές, αφού πουθενά αλλού στον κόσμο, με εξαίρεση ίσως την Κίνα, δεν εξαναγκάζουν παιδιά των πέντε και έξι ετών να κάθονται στα θρανία επί ώρες φορώντας μάσκα.

Οδηγούν τα Ελληνόπουλα σε γενοκτονία.

Αποδεικνύεται έτσι η «πατριωτική» κυβέρνηση της δεξιάς ίδια με εκείνη της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από το ξεπούλημα που επιχειρεί στα εθνικά θέματα της εξωτερικής πολιτικής, με τα μέτρα καταπολέμησης δήθεν του κορωνοϊού εγκαθιστά στην Ελλάδα ένα παράρτημα δικτατορίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε την Μακεδονία, έτσι η Νέα Δημοκρατία ξεπουλά σήμερα το Αιγαίο και αφήνει την Κύπρο ανοχύρωτη σε αυριανή επέκταση του Αττίλα. Κι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα θεμέλια για νεοταξική δικτατορία στην χώρα, ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο η «πατριωτική» δεξιά επεκτείνει αυτά τα θεμέλια, συνεχίζοντας το αντεθνικό έργο των αριστερών και ξεριζώνοντας τα όσια και ιερά του Ελληνικού λαού.

Δεν θέλει και πολλή φαντασία, για να καταλάβει κανείς πού το πάνε και οι σημερινοί κυβερνήτες, που διέψευσαν τις ελπίδες του λαού που τους ψήφισε. Αιγαίο και Κύπρος υπό τουρκική, και ουσιαστικά νεο-οθωμανική διοίκηση, η ενδοχώρα της Ελλάδας στο έλεος του πλιάτσικου των ισλαμιστών, δήθεν, προσφύγων πολέμου και εγκατάσταση ηλεκτρονικής δικτατορίας στην χώρα, με ψηφιοποίηση κάθε δραστηριότητας που επιχειρεί ο υπουργός Πιερρακάκης. Επιπλέον αυτών, δήθεν προστασία της δημόσιας υγείας με τον μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό που θα φέρουν, όπου όμως θα υπάρχει ενσωματωμένο το περίφημο εμφύτευμα ελέγχου και παρακολούθησης της ανθρωπότητας. Στον βωμό του κορωνοϊού θυσιάζεται η ανθρώπινη ελευθερία.

Όποιος επιχειρήσει να αμφισβητήσει τα παραπάνω γραφόμενά μας, αυτοδιαψεύδεται γιατί αποδεικνύεται ότι όλα αυτά υπήρξαν προγραμματισμένα. Η παράδοση Αιγαίου και Κύπρου στους Τούρκους αποτέλεσαν εντολή της Μπίλντερμπεργκ προς τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, όταν αυτός την είχε επισκεφθεί δύο φορές κατά το παρελθόν, όπου και πήρε την έγκριση από τους εξουσιαστές για να ανέβει στην εξουσία. Το ίδιο και η ψηφιακή δικτατορία, που δεν είναι παρά η συνέχεια της ιδέας του αριστερού Βαρουφάκη για να καταργηθεί το υλικό χρήμα και να πάρουν όλοι πλαστικές κάρτες, αλλά και τσιπάκι στο μέλλον. Και τέλος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των Ελλήνων είχε ψηφιστεί πριν τις εκλογές του 2019 από την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πολύ δηλαδή πριν τον κορωνοϊό, και εφαρμόζεται τώρα από την Νέα Δημοκρατία.

Γνώριζαν λοιπόν από πριν για τον κορωνοϊό, ενώ αυτός δεν υπήρχε, και τώρα απλά εφαρμόζουν όσα τους διέταξαν τα αφεντικά τους, της Μπίλντερμπεργκ και του διευθυντηρίου. Βέβαια, μεγάλος στόχος τους είναι η κατάργηση της Ορθοδοξίας και η προώθηση της Πανθρησκείας του πατριάρχη Βαρθολομαίου. Η Ελλάδα είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά πιο πριν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα οι «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας εχθρεύονται τα Πιστεύω του Ελληνικού λαού, νομοθετώντας συνέχεια σε βάρος της Εκκλησίας. Έχοντας απέναντί τους ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που λέγεται αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, εξαπολύουν καθημερινά πλήρη επίθεση κατά της πατροπαράδοτης Πίστης των Ελλήνων. Ούτε η τουρκοκρατία είχε κλείσει τους ναούς, αλλά το έκανε αυτό η κυβέρνηση της δεξιάς στην Ελλάδα, η οποία σιωπηρά κατάργησε Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστο και έρχεται σύντομα και η κατάργηση των Χριστουγέννων.

Ενώ το Ισλάμ νικά και επεκτείνεται, ενώ στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε η Αγία Σοφία σε τέμενος του Αλλάχ, στην Ελλάδα οι προηγούμενοι και οι τωρινοί κυβερνήτες κατάργησαν την Ορθοδοξία. Όπως φυσικά και τις παρελάσεις, επειδή εκεί κολλάει ο κορωνοϊός, που όμως δεν κολλάει στις αριστερές συγκεντρώσεις, όπως στις 7 Οκτωβρίου στην ανακοίνωση της λήξης της «αντιναζιστικής» δίκης έξω από τον Άρειο Πάγο. Ο κορωνοϊός  υπάρχει μόνο για να τρομοκρατεί τους ανθρώπους ανά τον κόσμο για να υποδεχθούν αύριο την παγκόσμια κυβέρνηση, όπως και για να καταργεί τις εθνικές και θρησκευτικές γιορτές και ελευθερίες των Ελλήνων.

Έτσι, το σύστημα καταδικάζει και τιμωρεί ανελέητα όποιον είναι ενάντια σε αυτούς τους σχεδιασμούς. Που στην Ελλάδα υπήρξε σαν τέτοια δύναμη, ψηφισμένη μάλιστα από μισό εκατομμύριο Έλληνες, η Χρυσή Αυγή. Εμείς δεν είμαστε Χρυσή Αυγή, ούτε ισχυριζόμαστε ότι αυτή δεν έκανε λάθη, αλλά εδώ μιλάμε για την πρώτη εφαρμογή στον σύγχρονο κόσμο κεκαλυμμένης νομικά δίωξης όποιου μιλάει για την Πίστη και την Πατρίδα. Γιατί η Χρυσή Αυγή, παρά τα λάθη και τις ελλείψεις της, αγωνίστηκε κάτω στον δρόμο και στην βουλή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, και αυτό αποδεικνύουν λόγοι και ερωτήσεις της στη νόμιμη κοινοβουλευτική διαδικασία, αλλά και άρθρα, βιβλία κλπ. που κατά καιρούς εξέδωσε ο Αρχηγός της και άλλα στελέχη της.

Η Χρυσή Αυγή οδηγήθηκε στις φυλακές το 2013, μετά από εντολή των νεοταξιτών του Ντέιβιντ Χάρρις της Αμερικανοεβραϊκής κοινότητας προς τον Σαμαρά, για ένα φόνο που δεν μπορεί να διέταξε η ηγεσία της, όπως δεν διέταξε η τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας του πατέρα Μητσοτάκη, τον φόνο του Τεμπονέρα. Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση από το καθεστώς, επειδή αγωνίστηκε, έστω και λανθασμένα, για την Ελλάδα και την Χριστιανοσύνη, σε μια εποχή που όλοι οι υπόλοιποι υπέγραφαν μνημόνια και ξεπουλούσαν τον Ελληνισμό.

Η καταδίκη αυτή της Χρυσής Αυγής είναι ολοφάνερο, ότι γίνεται για προληπτικούς λόγους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Το κατεστημένο θέλει να δείξει σε όλους τους αγωνιστές, ότι θα κυνηγηθεί ανελέητα και η τύχη του θα είναι στις φυλακές όποιος στο μέλλον μιλάει και παλεύει για την Πίστη και τα Εθνικά Ιδανικά του. Ο επίδοξος αγωνιστής στην Ελλάδα των εθνικών συμφερόντων και της Ορθοδοξίας θα πρέπει να παραδειγματίζεται από την αυστηρή και άδικη καταδίκη της Χρυσής Αυγής, για να μην επαναλάβει κι αυτός τα ίδια. Φυσικά, οι Ανταρσύες που έκαψαν την Μαρφίν και οι Συριζαίοι τρομοκράτες μένουν ανενόχλητοι και κανένας Μητσοτάκης ή Σαμαράς δεν τους αγγίζει, αφού η αριστερά στην Ελλάδα είναι ιερή αγελάδα από την εποχή του «εθνάρχη» Καραμανλή.

Μένουν λοιπόν μόνο οι Έλληνες Πατριώτες, όπως αναφερθήκαμε σχετικά και σε προηγούμενά μας κείμενα, μένει το «Π.Α.» για να υπερασπιστεί τον Ελληνισμό, τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους που κινδυνεύουν από την επέλαση του Ισλάμ και την δικτατορία της Νέας Τάξης. Το «Π.Α.» που τους τρομοκράτησε, και γι’ αυτόν τον λόγο έθαψαν την παρουσία του στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, για να μην μάθει ποτέ ο λαός την αλήθεια και να πέσουν οι Έλληνες στην κατάθλιψη, την μιζέρια και τον μαρασμό.

Και ενώ υπερ-πρόβαλαν στα μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο δήθεν πατριωτικές οργανώσεις, που απλά δεν υπάρχουν, οργανώσεις που ποτέ δεν πραγματοποίησαν την παραμικρή δράση, απαγόρευσαν  στα ελεγχόμενα μέσα τους να κάνουν και την πιο μικρή έστω αναφορά, ότι υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες που εξακολουθούν να αγωνίζονται για τα Ιδανικά μας και τους οποίους το σύστημα αδυνατεί να ταυτοποιήσει. Επειδή λοιπόν το σύστημα επί ενάμισι χρόνο του «Π.Α.», από το καλοκαίρι του 2018 ως το τέλος του 2019, δεν μπόρεσε να αγγίξει τους Έλληνες Πατριώτες, η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη αποφάσισε να προβεί σε μία γελοίου τύπου μεθόδευση.

Έστησε λοιπόν ένα ανύπαρκτο «Κομάντο Επαναστατικής Αλληλεγγύης», που ούτε είχε εμφανιστεί ξανά πιο πριν ούτε εμφανίστηκε φυσικά μετά από αυτό, να αναλάβει δήθεν την ενέργεια του εμπρησμού του αυτοκινήτου Τούρκου διπλωμάτη στην Θεσσαλονίκη. Στόχος του συστήματος, να ταυτίσει τους Έλληνες Πατριώτες με τους αναρχικούς, ότι αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, και να δημιουργήσει σύγχυση και απελπισία στους Έλληνες. Να δείξει ότι το «Π.Α.» είναι προβοκάτσια της αριστεράς και με τον ύπουλο αυτό τρόπο να καταστρέψει τις ελπίδες των Ελλήνων Χριστιανών, ότι επιτέλους δεν έπεσαν όλα τα κάστρα, ότι υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες που αγωνίζονται για την Μακεδονία και το Αιγαίο.

Το πόσο ανόητο ψέμα ήταν αυτή η έμπνευσή τους, πόσο πρόχειρα στημένη ήταν η προβοκάτσια, αποδεικνύεται από μια σειρά δεδομένων, τα οποία εντόπισε δημοσιογραφικά πολύ σωστά η πατριωτική «Ελεύθερη Ώρα» και είχε την εντιμότητα να τα δημοσιοποιήσει στο φύλλο της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, σελίδα 6. Μάλιστα η εφημερίδα γράφει εκεί, ότι οι Έλληνες Πατριώτες «δίνουν, μάλιστα και λεπτομέρειες για το πώς έγινε το χτύπημα». Αυτή και μόνο η φράση αποδεικνύει ποια είναι η αλήθεια, ότι  δηλαδή οι Έλληνες Πατριώτες γνώριζαν πού, πώς και πότε ακριβώς έγινε το χτύπημα στο αυτοκίνητο του Τούρκου διπλωμάτη, ενώ οι ερασιτέχνες που έστησαν το δήθεν «Κομάντο Επαναστατικής Αλληλεγγύης» δεν γνώριζαν απολύτως τίποτε, αλλά στο δικό τους κείμενο που δημοσιεύτηκε φυσικά σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γράφουν πράγματα γενικόλογα, μην έχοντας ιδέα για την ενέργεια που έγινε ξημερώματα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη.

Σωστά επίσης ανέφερε τότε η πατριωτική «Ελεύθερη Ώρα», περί «ακροαριστερής σύλληψης οργάνωσης, με τον ευφάνταστο τίτλο «Κομάντο Επαναστατικής Αλληλεγγύης», γιατί πραγματικά ευφάνταστη ανοησία υπήρξε η προβοκάτσια της αστυνομίας του συστήματος κατά των Ελλήνων Πατριωτών. Πού ήταν αυτή η οργάνωση μαϊμού τόσο καιρό, πού ήταν οι ενέργειές της; Πουθενά, βεβαίως. Το «Π.Α.» αντίθετα υπήρξε καιρό πριν και είχε δώσει στίγματα της παρουσίας και ύπαρξής του. Δεν υπάρχει κανένα «Κομάντο Επαναστατικής Αλληλεγγύης», όπως δεν υπάρχει και κανένας κορωνοϊός.

Υπάρχουν όμως οι Έλληνες Πατριώτες που ακόμα και τώρα που Έλληνες Εθνικιστές οδηγούνται στην καταδίκη και τις φυλακές για τις Ιδέες τους, είναι εδώ, στην πρώτη γραμμή του ιερού αγώνα για Ελληνισμό και Ορθοδοξία.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!

ΟΧΙ στις ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
Θα αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για τα ιδανικά που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας! Για την Σημαία και τον Σταυρό αν χρειαστεί και στο βουνό, εμείς δεν ξέρουμε ζυγό!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!