Το Μαξίμου γράφει μόνο του το κυβερνητικό ρεπορτάζ με «σκονάκια» σε ΜΜΕ

0
0
0
s2smodern

«Γκάφα» γνωστής φιλοκυβενρητικής ιστοσελίδας αποδεικνύει τον τρόπο που η κυβέρνηση δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να γράψουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία έχουν καρπωθεί 20 εκατομμύρια ευρώ της κρατικής διαφήμισης για τον κορωνοϊό! 

 

Αυτό αποκαλύπτεται από τη δημοσιοποίηση του σημειώματος του Μαξίμου σε γνωστό ειδησεογραφικό όμιλο, το οποίο που συνόδευε την εισαγωγική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο. «Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο», ανέφερε το «σκονάκι» του Μαξίμου προς τους αρμόδιους συντάκτες το non paper που έλαβαν τα ΜΜΕ.

Δυστυχώς όμως για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του, αυτοί κατά λάθος το δημοσίευσαν, αποκαλύπτοντας έτσι τη στενή τους σχέση και δημιουργόντας σοβαρά ερωτήματα για την ανεξαρτησία της ενημέρωσης στην Ελλάδα. Μάλιστα αυτό συμβαίνει τη στιγμή που ετοιμάζεται νέα «λίστα Πέτσα» με 2 εκατομμύρια ευρώ προς τα ΜΜΕ!