Εθνικό Μέτωπο για απόφαση Χρυσής Αυγής: "Ο Εθνικισμός δεν φυλακίζεται, Αγωνίζεται και Νικά!"

0
0
0
s2smodern

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Εξαντλώντας την αυστηρότητά της, η Δικαιοσύνη καταδίκασε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και δεκάδες απλά μέλη της σε πολυετής φυλακίσεις, χωρίς αυτές να έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Το show που στήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από αυτήν την υπόθεση πήρε τέλος και το «δημοκρατικό τόξο» μπορεί να αισθάνεται περήφανο για τον εαυτό του. Θα επαναλάβουμε απλά πως, παρ'όλες τις πολιτικές διαφορές που το Εθνικό Μέτωπο είχε με την Χρυσή Αυγή, θεωρούμε την δίκη και το show που την συνόδευσε πως είχε ως στόχο Ιδέες και όχι πολιτικές πρακτικές.

Η δεξιά και η αριστερά θέλησαν να τιμωρήσουν τον Εθνικισμό, να φοβίσουν τους φορείς του και να αποτρέψουν την αποδοχή αυτής της Ιδέας από τους απλούς Έλληνες πολίτες. Σε αυτό απέτυχαν τελείως! Ο Εθνικισμός είναι Ιδέα, τρόπος ζωής και πολιτική έκφραση! Γι’ αυτό ούτε φυλακίζεται, ούτε εκφοβίζεται! Ο αγώνας για την Πατρίδα, την Ελευθερία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται!

Το Εθνικό Μέτωπο καλεί σε εγρήγορση όλους τους Έλληνες Πατριώτες ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και των ντόπιων εντολοδόχων της!

Χρυσή Αυγή ,, Ανακοίνωση, Εθνικό Μέτωπο, Εθνικισμός