Γράφτηκε στις .

Σφοδρή αντίδραση του Λαγού κατά της Λεπενιώτη: «Κατανοώ το μίσος σας γιατί έχω προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια»

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη βρέθηκε κατά της πρότασης της εισαγγελέως, ζητώντας από αυτήν να εξετάσει αν είχε εκδοθεί στο παρελθόν βούλευμα για παραβίαση περιοριστικών όρων από τον καταδικασθέντα Γιάννη Λαγό. Ο Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε επί του ζητήματος και το μεσημέρι της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματός του, η οποία φέρει τον τίτλο «Μια οφειλόμενη απάντηση στο δικαστήριο του βουνού».

Ο Γ.Λαγός ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους και επαναλαμβάνει ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Μεταξύ άλλων, στο επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης Λαγού τονίζεται: «Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης». Αμέσως μετά ο Γ.Λαγός, που απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου γράφει «Κυρία “Πρόεδρε” θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα», προσθέτει:

«Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό) θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια».

"Κυρία “Πρόεδρε” θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα", τόνισε ο Ευρωβουλευτής. 

 

Αντίδραση, Λαγός, Λεπενιώτη