Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Ρομά και αλλοδαπών

0
0
0
s2smodern

Τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, κατά την καταδίωξη ΙΧ στο οποίο επέβαιναν Ρομά, που λίγο νωρίτερα είχαν εμπλακεί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Αγίου Μελετίου.

Οδηγός που δεν είχε σχέση με το επεισόδιο, έκλεισε κατά λάθος τις δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην λεωφόρο Κηφισού, με αποτέλεσμα να πέσουν τα δίκυκλα στον δρόμο και να τραυματιστούν οι τέσσερις αστυνομικοί. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Ρομά και αλλοδαπών που επέβαιναν σε συνολικά 4 αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία στο πόδι, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες εντόπισαν δύο αυτοκίνητα και προσήγαγαν συνολικά πέντε άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένα άτομο που έχει δεχτεί σφαίρα στο πόδι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης Μετά τη συμπλοκή και ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες για σύλληψη όσων από τους συμπλεκόμενους είχαν καταφέρει να διαφύγουν, ένα αυτοκίνητο, που δεν σχετιζόταν με το επεισόδιο, έκλεισε κατά λάθος δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην λεωφόρο Κηφισού.

Ως εκ τούτου τα δίκυκλα έπεσαν στον δρόμο και τραυματίστηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αθήνα, Αλλοδαποί, Ρομά, Πυροβολισμοί, Τραυματίας