Μεταπολίτευση: Η μόνη πραγματική εγκληματική οργάνωση

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Μερικές σκέψεις, καταρχήν, με αφορμή την εξάρθρωση της υποτιθέμενης ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης COMBAT 18. Και λέμε υποτιθέμενης, γιατί αμφισβητούμε τόσο την ύπαρξη αυτής της οργάνωσης- όσο και τον τίτλο «ναζιστική εγκληματική οργάνωση» που μοιάζει κατασκευασμένος στις μονταζιέρες των μίντια, με σκοπό να πουληθούν ωραία σενάρια τρόμου στον φυλακισμένο τηλεθεατή ψηφοφόρο. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει στην ιστορία της τρομοκρατίας άλλη πιο ηλίθια οργάνωση. Τρομοκρατία με τα κινητά μας τηλέφωνα; Χωρίς κανένα συνωμοτικό κανόνα; Τύφλα να έχουν η ΕΤΑ, ο IRA και η 17 Ν δηλαδή. Τρομοκρατία με στρακαστρούκες, δυναμιτάκια της ανάστασης και ρέπλικες από το Μοναστηράκι;. Αυτά ήταν τα περίφημα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής. Γιάφκες με σημαίες - σύμβολα και βιβλία ακροδεξιού περιεχομένου βρήκαν και φωτογράφισαν. Είμαι βέβαιος ότι αρκετοί στην ΕΛΑΣ θα ντρέπονται... αλλά υπηρετούν πολιτικές εντολές.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία διώκει σταθερά αυτούς που αγαπούν την πατρίδα και προστατεύει τους πραγματικούς εχθρούς της. Όταν γίνει το μπαμ με την Τουρκία, ποιος θα υπερασπιστεί την πατρίδα; Ποιους θα βρει το κράτος να πολεμήσουν; Θα στηριχτεί το κράτος σε αυτούς που δηλώνουν ότι ψάχνουν το φύλο τους ή στους άλλους που θα την κοπανήσουν με αεροπλάνα και βαπόρια; Εγώ ξέρω ότι οι νεαροί της υποτιθέμενης ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι παιδιά που αγαπούν την Ελλάδα και πρόθυμα θα πήγαιναν στην πρώτη γραμμή να πεθάνουν γι’ αυτή. Μια μεραρχία τέτοιους να είχαμε θα φτάναμε στην Άγκυρα. Είναι όμως στην φυλακή. Ενώ αυτοί που έχουν κατακλέψει τον ιδρώτα τον Ελλήνων οδηγώντας την χώρα στο ξεπούλημα, είναι έξω Απολαμβάνουν ακόμα τιμές, μισθούς, συντάξεις, έχουν ακόμα φρουρούς και προνόμια... Γιατί η μόνη εγκληματική οργάνωση που αναγνωρίζουμε είναι η μεταπολίτευση. Είναι τα κόμματα που λήστεψαν τον τόπο, έφαγαν τα λεφτά των ταμείων και ξεπαράδιασαν τον κοσμάκη στα χρηματιστήρια. Είναι αυτοί που πούλησαν στον λαουτζίκο παραμύθια ευημερίας, που τον διέφθειραν με την ιδέα μιας άνετης ζωής και ύστερα τον άδειασαν. Του φόρτωσαν τα μνημόνια και του είπαν «φταις εσύ που δεν ζήταγες απόδειξη το πρωί που έπαιρνες τυρόπιτα από την καντίνα». Η μόνη πραγματική εγκληματική οργάνωση είναι αυτοί που έφαγαν τα λεφτά που μοίραζε ο Χριστοφοράκος με τις βαλίτσες στα κόμματα. Είναι αυτοί που και σήμερα ουρλιάζουν για σκευωρίες, ψευδομάρτυρες, και θεσμική εκτροπή, ενώ ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας το τεράστιο σκάνδαλο της Νovartis, της εταιρείας που ακόμα και επί μνημονίων κατάφερνε να διατηρεί προνομιακή θέση στην αγορά, να πληρώνεται πρώτη από το δημόσιο και να κρατάει τις τιμές των φαρμάκων της ακόμα ψηλά. Η πραγματική εγκληματική οργάνωση, η μόνη που αληθινά υπάρχει, είναι η μεταπολίτευση. Τα κόμματα που υπηρέτησαν και υπηρετούν το καθεστώς κλοπής και προδοσίας που ονομάζεται τρίτη ελληνική δημοκρατία.

Δείτε πώς έγινε το ποδόσφαιρο. Το λαϊκό σπορ, αυτό που αγαπήσαμε και δεθήκαμε συναισθηματικά υποστηρίζοντας κάποια ομάδα. Καλύτερος καθρέπτης της κοινωνίας μας δεν υπάρχει. Δείτε ποιοι κάνουν το κουμάντο. Γκάγκστερ που το παίζουν παναγίτσες. Σοκαρισμένοι από την εικόνα της εισβολής του Ιβάν με πιστόλι και φουσκωτούς στον αγωνιστικό χώρο. Λες και αυτοί είναι άγιοι. Από τις φάτσες τους και μόνο το καταλαβαίνεις. Πρόσκοποι που ποτέ δεν έκαναν κάτι βρώμικο, ποτέ δεν έστησαν κάποιο παιχνίδι, ποτέ δεν απείλησαν διαιτητές, ποτέ δεν έδειραν αντιπάλους, ποτέ δεν επιζήτησαν κυβερνητική εύνοια, ποτέ δεν είχαν σχέσεις στενές με κόμματα και υπουργούς... Από πού να το πιάσεις το πράγμα δεν ξέρεις. Η ελληνική κοινωνία είναι βαθιά άρρωστη. Εδώ έχουμε δυο Έλληνες στρατιώτες αιχμαλώτους και τα κανάλια συνεχίζουν να δείχνουν Τούρκικα σήριαλ. Αλλά το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι. Εφόσον κεφαλή της χώρας είναι τούτη η συμμορία πολιτικών- επιχειρηματιών, επόμενο είναι η χώρα μας νά’ χει σαπίσει. Δεν γελιόμαστε, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Το πολιτικό σύστημα είναι αδύνατο να αυτοκαθαρθεί και είναι πολύ δύσκολο άλλες καθαρές δυνάμεις (γιατί υπάρχουν και τέτοιες) να πάρουν την κυβέρνηση. Η πραγματική κάθαρση για την χώρα και τον λαό μας θα έρθει απ’ έξω.

Όταν γίνει το μπαμ, η εγκληματική οργάνωση που λέγεται μεταπολίτευση θα διαλυθεί όπως η σκόνη όταν ανοίγει κανείς το παράθυρο και μπαίνει μέσα το φως.

Κόμματα, Εγκληματική, Μεταπολίτευση, Σκάνδαλα, Οργάνωσηe-genius.gr ...intelligent web software