Ζήτω η τρίτη Ελληνική Δημοκρατία!

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

 

Από σήμερα πατριώτη μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Η Δημοκρατία νίκησε. Έτσι δεν σου λένε τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου; Ομού από κοινού όλοι μαζί με τα στελέχη και τα μέλη τους να διαδηλώνουν σαν άλλοι κουκουλοφόροι πλάι στον Πέτρο Κωνσταντίνου της Μαρφίν αυτό δεν σου λένε; Μπορείς  λοιπόν ήσυχος να απολαμβάνεις την ζωή σου. Καμιά τράπεζα δεν θα σου πάρει το σπίτι, καμιά μνημιονιακή μεταρρύθμιση δεν θα σου καταστρέψει την ζωή, κανένα λοκ ντάουν δεν θα σ’ αφήσει άνεργο, κανένα εποικιστικό κύμα δεν θα σκάσει ξαφνικά στην γειτονιά σου κάνοντας την να μοιάζει με Καμπούλ.

Όλα είναι πιο όμορφα από σήμερα - όπως από κοινού συμφωνούν  όλα τα κόμματα - γιατί η Δημοκρατία νίκησε και οι «ναζί» μπήκαν φυλακή.... Καλό το παραμύθι σας φιλαράκια άλλα δεν γίνεται πιστευτό σε κανένα πολίτη της χωράς, εκτός από το παρδαλό τσίρκο της αριστεράς, τον περιφερόμενο θίασο των στελεχών και μελών όλων των αριστερών κομμάτων και οργανώσεων της χώρας που μετά βίας  κατάφεραν να κλείσουν το μισό ρεύμα της Αλεξάνδρας.

Και δεν γίνεται πιστευτό γιατί αυτοί οι οποίοι  εμφανίζονται ως τιμητές της Δημοκρατίας, του ήθους και της ελευθερίας είναι είτε οι κόκκινοι - οι κατεξοχήν εχθροί δηλαδή της ελευθερίας, οι οπαδοί των ολοκληρωτικών κομμουνιστικών καθεστώτων - είτε τα κλεπτοκρατικα κόμματα που ρημάζουν τον τόπο εδώ και πενήντα χρόνια. Δεν γίνεται πιστευτό για τι ο κοσμάκης ξέρει ότι αν έπρεπε να καθαρίσει ο τόπος οι πρώτοι που θα έπρεπε να πάνε φυλακή δεν είναι οι δέκα «νεοναζί τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής» αλλά πρωτίστως όσοι διετέλεσαν υπουργοί και βουλευτές όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων.

Κι αυτό γιατί όλοι τούτοι από κοινού βαρύνονται για σωρεία σκανδάλων με πρώτο και μεγαλύτερο τα απανωτά μνημόνια ξεπουλήματος της χώρας. Επίσης φυλακή θα έπρεπε να πάνε και οι μετακομουνιστές της ροζ αριστεράς που κυβέρνησαν ξεπουλώντας την Μακεδονία και φυσικά το κατάπτυστο κόμμα της προδοσίας το ΚΚΕ που ανοιχτά αποκηρύσσει στο καταστατικό του την αστική Δημοκρατία διακηρύσσοντας ως στόχο του την ανατροπή του πολιτεύματος.

Θα έπρεπε λοιπόν πρώτα αυτοί όλοι να πάνε φυλακή γιατί αυτοί αποτελούν την μόνη και αληθινή εγκληματική οργάνωση και μετά τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τα οποία άλλωστε ποτέ δεν αποδείχτηκε η ύπαρξη οικονομικού κινήτρου για τέλεση κακουργημάτων που αποτελεί ως τώρα απαραίτητη προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί μια οργάνωση ως εγκληματική. Να μην κρυβόμαστε λοιπόν η δίωξη της ΧΑ ήταν εξ αρχής μια πολιτική δίωξη που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το κόμμα της ΝΔ. Για πολιτικούς λόγους η τότε κυβέρνηση Σαμαρά κατόπιν συμβουλών στελεχών της εφηύρε την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης η οποία δεν αποδείχτηκε ποτέ στο δικαστήριο. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να τελειώσουν ένα κόμμα που πήγαινε γκανιάν για 20%. Βεβαίως τα στελέχη του κόμματος ήταν ήδη πολλάκις βεβαρημένα με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου και ο φάκελός του κόμματος στην ασφάλεια, ήδη ογκώδης, άλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Κείνο που ήθελε το κλεπτοκρατικό σύστημα της μεταπολίτευσης ήταν να πετύχει τον χαρακτηρισμό του κόμματος ως εγκληματική οργάνωση.

Ειδικά για την αριστερά τούτο ήταν ζήτημα τιμής και ηθικής δικαίωσης της δικής της ιδεολογίας. Βλέπετε αν καταδικαστεί ένα κόμμα συλλήβδην ως εγκληματική οργάνωση τότε έμμεσα καταδικάζονται (ηθικά) και οι οπαδοί και οι ψηφοφόροι του. Άρα δικαιώνονται οι αντίπαλοι. Για την αριστερά είναι ζήτημα ζωτικό να επισύρει πάντοτε το φάντασμα του φασισμού γιατί μόνο έτσι καταφέρνει να κινητοποιεί και να στρατολογεί κόσμο και κυρίως νέους ανθρώπους. Φυσικά όλα αυτά η δεν τα γνωρίζουν οι της ΝΔΑ η δεν τους ενδιαφέρουν διότι ήταν πάντοτε ένα κόμμα ξεπουλημένο στην αριστερά με δουλικά στελέχη πάντοτε φοβισμένα έτοιμα  να αποκρούσουν απολογούμενοι γονατιστοί κάθε κατηγορία περί ακροδεξιάς.

Από εδώ και μπρος λοιπόν, φίλε αναγνώστη ετοιμάσου να δεις ζωντανά στην τηλεόραση το εξής φαινόμενο. Οι μεν της ΝΔ όταν κατά την πάγια τακτική των Συριζαίων θα στριμώχνονται για τίποτα υπόγειες δοσοληψίες με την περίφημη ακροδεξιά θα απαντούν:  ''εμείς είμαστε αυτοί που βάλαμε τους ναζί φυλακή'' ομολογώντας εμμέσως πλην σαφώς την παρέμβαση τους στην δικαιοσύνη  και οι του Σύριζα θα  αντικρούουν λέγοντας:  ''όχι, εμείς είμαστε αυτοί που με την κινητοποίηση μας σας αναγκάσαμε να τους βάλετε φυλακή'', ομολογώντας έτσι τον ωμό ηθικό εκβιασμό της δικαιοσύνης.

Και η ζωή θα συνεχίζεται έτσι όμορφα στην τρίτη Ελληνική Δημοκρατία αγαπητέ αναγνώστη. Τα μίντια δε (ξέρεις αυτά των είκοσι εκατομμυρίων) θα συνεχίσουν την δουλειά που ξέρουν καλύτερα απ’ όλες δηλαδή, το να κάνουν το άσπρο μαύρο. Για παράδειγμα την σύναξη των δέκα χιλιάδων μελών αριστερών οργανώσεων και κομμάτων από ΚΚΕ μέχρι αντιεξουσιαστικό χώρο την βάφτισαν οργή λαού και παλλαϊκό ξεσηκωμό ενώ τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που είχαν κατακλύσει το κέντρο των Αθηνών διαδηλώνοντας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας τις είχαν βαφτίσει ακροδεξιό πανηγύρι και ετερόκλητο όχλο...

Θα κλείσω το παρόν κείμενο με δυο επισημάνσεις και μια προτροπή. Πρώτον δεν υπήρξε ΠΟΤΕ πραγματική ακροδεξιά τρομοκρατία στην Ελλάδα. Κάτι βομβιστικές ενέργειές σε κινηματογράφους την δεκαετία του 70 το Καραμανλικό κράτος τις τελείωσε σε μια νύχτα.  Η μόνη υπαρκτή τρομοκρατία στην Ελλάδα προέρχεται από την αριστερά. Είναι οι διάφορες οργανώσεις των ιδεολογικών επιγόνων της 17 Ν την οποία μην ξεχνάμε ιδεολογικά και ηθικά στήριζαν και στηρίζουν ακόμα και σήμερα βουλευτές της αριστεράς αποδίδοντας της αγνές προθέσεις (πρόσφατα Μπαλαούρας στην Βουλή). Αριστερή τρομοκρατία είναι και οι διάφοροι τραμπούκοι των αντίφα που γυρνούν στις γειτονιές ψάχνοντας για φασίστες και βεβαίως ως τέτοιους εννοούν κάθε έναν που δεν συμφωνεί μαζί τους. Επίσης ας μην ξεχνούμε ότι οι δολοφόνοι των Φουντούλη και Καπελώνη είναι ακόμα ασύλληπτοι. Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία βλέπεις, αναγνώστη, δεν έδειξε γι’ αυτούς την ίδια ζέση πιθανότατα γιατί οι δολοφόνοι τους προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς.

Και τέλος η προτροπή μου είναι: ΠΟΤΕ αγαπητέ αναγνώστη μην εμπιστευτείς ξανά το προδοτικό κόμμα της ΝΔ. Πρόκειται για μια δράκα ανερμάτιστων και φοβικών ανθρωπαρίων που θα γλείψουν ακόμα και τα  πόδια των αριστερών για να τα έχουν καλά μαζί τους. Είναι κόμμα απατεώνων (βλέπεις πως σε δούλεψαν στο Μακεδονικό) και κλεφτών με χρέη πάνω από εκατονπενήντα εκατομμύρια φορτωμένα στις πλάτες του Ελληνικού λαού και κανονικά θα έπρεπε να είναι από χρόνια εκτός νόμου. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, όποιον κι αν έχουν αρχηγό σ’ αυτό το κόμμα τον Μίκυ Μάους τον Τέν Τέν η ακόμα και τον Σούπερμαν, εσύ μην τσιμπήσεις και τους πιστέψεις ποτέ ξανά.

 Ας είναι όμως, στο μέλλον, εφόσον άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με τον χαρακτηρισμό ενός πολιτικού κόμματος ως εγκληματική οργάνωση κάποιος ήρωας, κάποιος καλός άνθρωπος, πιθανώς κάποιος στρατιωτικός που στην κρίσιμη ώρα θα επέμβει εκπληρώνοντας την περίφημη φράση του Σπένγκλερ, θα σκεφτεί να τους τυλίξει κι αυτούς σε μια κόλα χαρτί και τότε ναι θα μπορέσει άνετα να βρει πληθώρα στοιχείων που να αποδεικνύουν την ύπαρξη οικονομικού κινήτρου.

Μέχρι τότε όμως, ας αναφώνήσουμε όλοι! Ζήτω η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία!

Χρυσή Αυγή ,, Κόμματα, Καταδίκη