Εθνικό Μέτωπο: "Ο Εθνικισμός δεν είναι εγκληματική οργάνωση!"

0
0
0
s2smodern

Η καταδικαστική απόφαση για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής έχει διττό χαρακτήρα. Από την μία δείχνει την κακία του πολιτικού συστήματος απέναντι στο συγκεκριμένο κόμμα και τις ιδέες το οποίο αυτό εξέφραζε. Από την άλλη όμως αποτελεί συγχρόνως και την απόλυτη δικαίωση αυτών των ιδεών.

Μπορεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να έκανε λάθη και να έδωσε αφορμές για την ποινική στοχοποίηση της, αλλά παράλληλα εξέφρασε την αντίθεση στην μετανάστευση στις υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, στην φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Με λάθος τρόπο και μέσα ίσως. Όμως αυτές ακριβώς οι απόψεις καταδικάστηκαν, όχι μόνο τα πρόσωπα και κυρίως το πολιτικό σύστημα εξέφρασε την φοβία του για την επιρροή αυτών των απόψεων στον λαό της χώρας.

Έτσι μόνο μπορούμε να ερμηνεύσουμε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Ως απόπειρα εκφοβισμού όσων εκφράζουν τον Εθνικισμό και αγωνίζονται για την πολιτική πραγμάτωσή του. Γι' αυτό ακριβώς η καταδίκη αυτή μονάχα ως δικαίωση του Εθνικισμού μπορεί να νοηθεί.

Όταν σε καταδικάζουν τα κόμματα που ξεπούλησαν και φτωχοποίησαν την Ελλάδα, σε κατηγορούν αυτοί που μιλούν για ανοιχτά σύνορα και δικαιώματα των μειονοτήτων, όταν πάλι τους παραπάνω διαφημίζουν οι υπάλληλοι των καναλαρχών, ε τότε, μόνο δικαίωσει μπορεί να αισθάνεται κάποιος.

Δικαίωση και παράλληλα μεγαλύτερη, πολύ μεγαλύτερη διάθεση για αγώνα. Ο Εθνικισμός ως ιδέα, ως κίνημα, ως έκφραση της λαϊκής βούλησης, ούτε καταδικάζεται, ούτε εκφοβίζεται, αλλά συνεχίζει πιο αποφασιστικά μέχρι τη νίκη!

Εθνικό Μέτωπο

Χρυσή Αυγή ,, Απόφαση, Εθνικό Μέτωπο