Ώρα αποφάσεων!

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Εμμανουήλ Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί που γεννήθηκαν και έδρασαν κατά τη διάρκεια της μεταπολιτεύσεως συμμετείχαν στην άσκηση της εξουσίας. Οι εθνικιστές παραμένουν οι μόνοι καθαροί θύλακες της Ελληνικής κοινωνίας που ούτε συμμετείχαν στην γενικευμένη διαφθορά, ούτε συνετέλεσαν στην παρακμή της πατρίδας. Παρέμεινα πάντοτε απέναντι τόσο στην ενδοτική στάση προς την Τουρκία όσο και στην κυριαρχία του σκοτεινού ιερατείου των Βρυξελλών , του Βερολίνου και των άλλων κέντρων του πολυεθνικού κεφαλαίου.

Το Εθνικό Μέτωπο με μια συνεπή πορεία που ακολουθείται χωρίς παρεκκλίσεις, χωρίς συμβιβασμούς και κυρίως χωρίς συστημικές ενέσεις βιωσιμότητας, είναι ένας ζωντανός μαχόμενος οργανισμός που προτείνει την Ελλάδα της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας. Αυτή την Ελλάδα που θα δώσει το ασφαλές περιβάλλον για τον πολίτη, την κοινωνία, τον πολιτισμό εκπροσωπεί. Η πατρίδα μας χρειάζεται βαθιές τομές. Πολύ μακριά και αντίθετα από αυτές που επαγγέλλονται τα κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν , κυβερνούν και εξακολουθούν να διαμορφώνουν την κεντρική πολιτική γραμμή. Οι τομές πρέπει να γίνουν με σκοπό την αποκατάσταση της κυριαρχίας, την εθνική αυτοπεποίθηση, ένα κράτος εμπιστοσύνης αρωγός στα όνειρα του Έλληνα και της Ελληνίδας και όχι συνήγορος κάθε άλλου πλην του Έλληνα.

Το δημογραφικό, τα εθνικά θέματα, η ανεργία, η καταστροφή της Ελληνικής οικογένειας και περιουσίας, η ανάκτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πάνω στη γη, τον πλούτο τους, το μέλλον τους είναι προτεραιότητες ουσίας που περιγράφουν έναν άλλο κόσμο. Απέναντι στον ευρωπαίο και τον πολίτη του κόσμου, η δική μας προτεραιότητα είναι ο Έλληνας, η ταυτότητα του, το πεπρωμένο του που είναι άρρηκτα δεμένο με το παρελθόν του, την καταγωγή του, την συνείδησή του. Ο πόλεμος ιδεών που διεξάγεται είναι σκληρός. Η πλήρης ταύτιση των μηχανισμών του συστήματος προβάλλει έναν τρόπο ζωής , ένα πρότυπο που επιδιώκει την αποσάθρωση των αξιών. Η ιστορία, η παράδοση, η γλώσσα, η εθνική συνείδηση, η διαφορετικότητα, είναι στο στόχαστρο των διεθνιστών φιλελεύθερων και σοσιαλιστών. Αυτό καθιστά τον αγώνα μας πρωτίστως ιδεολογικό. Λύσεις προσωρινές δεν υπάρχουν.

Όλα τα προβλήματα έχουν ιδεολογική και πολιτική θέαση. Ας μην περιοριζόμαστε λοιπόν στον άγονο διάλογο που έχει επιβάλλει η επικοινωνιακή κυριαρχία του συστήματος, που λαμβάνει ως δεδομένο ότι όλα όσα ζούμε είναι μονόδρομος όπως ο ελληνοτουρκικός διάλογος, το νόμισμα, η ελευθερία του εμπορίου, ο κακοφτιαγμένος και στρεβλός τρόπος αντιπροσώπευσης, η παγκοσμιοποίηση. Τον άλλο δρόμο, το δρόμο της πατρίδας. τον δρόμο της εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας τον εκφράζουμε εμείς, οι Έλληνες με ζωντανή συνείδηση συγκροτώντας το Εθνικό Μέτωπο.