Φέρνουν περισσότερους «μετανάστες» στις ιστορικές Θερμοπύλες

0
0
0
s2smodern

Εκεί που θυσιάστηκαν Σπαρτιάτες και Θεσπιείς, στις Θερμοπύλες, για να μην σκλαβωθεί η Ελλάδα στους Ασιάτες, μετά από 2.500 χρόνια, στον ίδιο ηρωικό τόπο, θέλει η κυβέρνηση της ΝΔ να εγκαταστήσει Ασιάτες, και όχι μόνο, με το πρόσχημα της «μετανάστευσης». Ο Περιφερειάρχης Φθιώτιδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος διαμαρτύρονται για την πρόθεση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου να επεκτείνει την δομή «φιλοξενίας» στο Λουτρό Θερμοπυλών και να μεταφέρει εκεί περισσότερους «μετανάστες». Από την πλευρά του το υπουργείο δήλωσε ότι είχαν γίνει συζητήσεις για την επέκταση της δομής και ο Περιφερειάρχης με τον Δήμαρχο δεν είχαν εκφράσει αντιρρήσεις.

Ο Περιφερειάρχης Φώτης Σπανός μιλώντας στον τοπικό Τύπο δηλώνει ότι κάτι τέτοιο στερείται βάσης και αλήθειας. Δεν μπορεί, διευκρινίζει, να μιλάμε για επέκταση δομής ή για νέα δομή σε μία Περιφέρεια η οποία είναι πρώτη σε αριθμό «μεταναστών», ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις Ιστορικές Θερμοπύλες. Ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος, σε Δελτίο Τύπου, μιλά για επικοινωνιακά τερτίπια του Νότη Μηταράκη και αναφέρει ότι ο υπουργός σχεδίαζε την επέκταση της δομής κρυφά και χωρίς να ενημερώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πολλές περιοχές στην ενδοχώρα, όπως πρόσφατα στα Καμένα Βούρλα, η κυβέρνηση μεταφέρει «μετανάστες» χωρίς πρώτα να έχει ενημερώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κόντρα στο λαϊκό αίσθημα.

Το έχουμε γράψει ξανά, σχέδιο τους είναι να διασπείρουν τους «μετανάστες» σε ολόκληρη την χώρα με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών. Για αυτό άλλωστε τροποποιούν και τον Κώδικα Ιθαγένειας, για να μας τους φορτώσουν και σαν «Έλληνες».

Λαθρομετανάστες, Θερμοπύλες, Μεταφορά