Η Γιαμαρέλλου έχει τη λύση για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ: «Να πάτε με τα πόδια!»

0
0
0
s2smodern

Συγκεκριμένα, η Ελένη Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό έλυσε μια για πάντα το πρόβλημα του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προτείνοντας τον... ποδαρόδρομο!

Μιλώντας λοιπόν στην κρατική τηλεόραση, ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε με το χαμόγελο στα χείλη να ξεκινήσουμε την... άσκηση και να προτιμήσουμε τον ποδαρόδρομο για να πάμε στη δουλειά μας. Αναγνωρίζοντας (πάλι καλά...) τον συνωστισμό που παρατηρείται στο μετρό και τα λεωφορεία κι αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό, είπε να προτείνει την εναλλακτική του... ποδαράτου. «Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία…

Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της, λες και είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να αποφύγουν το λεωφορείο και το μετρό, αλλά το επιλέγουν από βίτσιο κι επειδή περνάνε καλά στη διαδρομή! Στην ουσία, η κυρία Γιαμαρέλλου αντί να αναδείξει με τη σειρά της την ανάγκη για αύξηση των δρομολογίων σε όλα τα ΜΜΜ προτίμησε να... πετάξει το μπαλάκι στην εξέδρα, λέγοντας προφανώς κάτι ανεφάρμοστο και πρακτικά αδύνατο.

Λύση, Γιαμαρέλλου, Πόδια, Τρέλες