Το μεγάλο φιάσκο του Μπακογιάννη

0
0
0
s2smodern

Μας στοίχισε 2.000.000 ευρώ περίπου, ούτε έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού να ήταν, αλλά ήταν προσωρινός, δοκιμαστικός, πιλοτικός. Μιλάμε φυσικά για τον «Μεγάλο Περίπατο» και την «Μεγάλη Ποδηλατάδα» του Δημάρχου Αθηναίων Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ παραδέχτηκε ότι το πείραμα στην οδό Πανεπιστημίου απέτυχε και θα ξηλωθεί γιατί απλά ήθελαν να δουν πως θα λειτουργήσει. Παραδέχτηκε ότι οι ζαρντινιέρες με τους φοίνικες και τα χόρτα, που ξεράθηκαν, ήταν ένας πρόχειρος τρόπος για να τραβήξουν γραμμές, να ζωγραφίσουν πριν σκάψουν. Καλά δεν μπορούσαν να κλείσουν τον δρόμο, έπρεπε να αγοράζουν ζαρντινιέρες; Είπε ακόμα ότι με ζαρντινιέρες και βάψιμο στον δρόμο δεν γίνεται ανάπλαση και προανήγγειλε ένα πολεοδομικό σχέδιο που θα μπει σε διαβούλευση για τα μόνιμα έργα που θα ξεκινήσουν το 2021, ΩΧ!!! Παραπονέθηκε ότι έχει «φάει πολύ ξύλο» για τον «Περίπατό του». Πώς να μην παραπονούνται οι Αθηναίοι όταν ξαφνικά, χωρίς καμία οργάνωση και μέριμνα, δεν μπορούν να πάνε στις εργασίες τους ή στα σπίτια τους και τα καταστήματα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο επειδή βάφουμε τους δρόμους για να μαζευτούν κάποιοι να κάνουν ποδήλατο μέσα στον ήλιο ή την βροχή; Ας πάνε σε ένα γυμναστήριο. Πείραμα λοιπόν οι ζαρντινιέρες και το βάψιμο του οδοστρώματος σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ναι αλλά ένα πείραμα που κόστισε την στιγμή που υπάρχουν άλλες ανάγκες, σοβαρότερες από το σουλατσάρισμα. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και με το γκαζόν στην Πλατεία Ομονοίας που ξεράθηκε.

Οι υπεύθυνοι δικαιολογήθηκαν ότι το έφαγε κάμπια και δεν έριξαν ισχυρό παρασιτοκτόνο για να μην κινδυνεύσει η υγεία μας, αλλά ένα ήπιας τοξικότητας που προφανώς απλά θα δρόσισε τις κάμπιες. Δηλαδή από ότι καταλάβαμε η Πλατεία Ομονοίας αναπλάστηκε για να την χαίρονται οι «μετανάστες» που μαζεύονται εκεί και οι κάμπιες.

Αθήνα, Μπακογιάννης, Φιάσκο